RTL4 helpt mensen met geldproblemen

RTL4 komt in het nieuwe televisieseizoen met een nieuw programma waarin de zender gaat bemiddelen bij conflicten over geld. Dat heeft de tv-zender vrijdag laten weten.

Het nieuwe RTL4-programma Rotcenten volgt het succes op van Bonje met de Buren dat jarenlang te zien was bij de familiezender. In het programma gingen Natasja FRoger en John Williams burenruzies oplossen. Het is niet bekend of RTL voor het nieuwe programma opnieuw een tv-duo gaat aanstellen en wanneer het te zien is bij de zender.

De zender lijkt in het nieuwe tv-seizoen volop zich te gaan richten op hulptelevisie. Naast Rotcenten werkt Lieke van Lexmond aan een nieuw programma waarin mensen met familiekwaaltjes worden geholpen. Mensen met geldproblemen kunnen zich aanmelden via RTL.nl/rotcenten

Foto: RTL

19 comments on “RTL4 helpt mensen met geldproblemen

 1. louise en david schreef:

  we hebben een huis gehuurd en ze wilde de huur koste niet

 2. Astrid kerpentier schreef:

  Ik heb me broer 8000 euro geleend samen met me ex die ex is nu overleden maar vind dat zijn zoon nu die 8000 terug hoor te krijgen van me broer maar me broer geef niet thuis is nu al 5 jaar aan de gang

 3. hansradj ramdhan schreef:

  hallo ik ben hansradj ramdhan ik heb een probleem na overlijden van mijn moeder krijg ik papieren erfen landgoed sieraden enverder ook banktegoed en carla van rhoon rotterdam heeft toen 4600 mijn spaargeld voor mijn kinderen heef carla mijn zus van mijn bankrekening laten nemen en meegenomen ikwil het terug hebben helpmijn daar mee hansradj ramdhan sommelsdykstraat rotterdam

 4. Anoniem schreef:

  Mij aangemeld voor dit programma, om eindelijk een gedeelte van mijn 30 duizend euro terug te kunnen krijgen, waarna mn ex met de noorderzon vertrokken is naar een andere vrouw!

 5. Ans schreef:

  Hebben een cafetaria in de huurkoop gezet. De persoon heeft er een puinhoop van gemaakt waardoor de zaak is ontruimd. Hebben ruim €80.000,00te goed. Al ruim een jaar niets gehoord of ontvangen.
  Geeft iedereen de schuld behalve zichzelf. Hoop dat jullie kunnen helpen deze zaak goed op te lossen.

 6. Bianca schreef:

  Valt hier ook opgelicht door een bedrijf die nu failliet is onder? Ik ben opgelicht voor 480 euro door abc facilitaire diensten , zonnescherm was het wat ik bestelde.
  Het schijnt te gaan om de grootste internet oplichter van nederland en ook ooit bij John van de Heuvel geweest. Ik ben niet de enige kijk maar op klachten kompas

 7. Loes schreef:

  Mijn ex laat mij ondanks scheidings- convenant voor de schuld opdraaien.
  Wil me eigen leven terug na 10 jaar.

 8. D. Ringeling schreef:

  Mensen van RTL IK PROBEER mij aan te melden voor het pragramma Rotcenten. Heb tot twee maal toe alles uit de doeken gedaan, maar ik weet niet wat er precies fout gaat. Tot welke datum kan ik mij aanmelden. Kunt u mij aub helpen. Ik geef mijn gegevens door dan kunnen we een afspraak maken.

 9. a schreef:

  Help svp We hebben op papier een erfenis geaccepteerd, nu komen we erachter dat het geld er helemaal niet is. Maar ik krijg wel een grote aanslag van de belastingdienst. We hebben alle stukken aangeleverd bij de belastingdienst maar blijven bij hun besluit. Help

 10. D. Ringeling schreef:

  Ik heb een vriend Raghoenat, Radj , vanaf juli 2017een geldbedrag van in totaal 4812,= euro geleend en heb geen idee van wanneer hij mij mijn geld terug geeft. Hij heeft vanaf juli 2018 nooit meer tot mij gesproken en reageerd ook niet meer op mijn berichten. Zijn ex-vrouw waarmee hij samen woont, werkt voor mij in de huishouding en heeft hem vaker hierop aangesproken, maar dat helpt niet. Kunt u mij aub helpen.

 11. Ashley schreef:

  ik wil mij heel erg graag aanmelden ik heb een auto gekocht bij se garage.. die bleek GESTOLEN (gecloned) tesijn.. hier is misbruik van gemaakt te
  er reden 2 mensen met op 1 kenteken.. nu moet ik voor alles gaan opdraaien.. terwijl ik onschuldig ben en dacht een eerlijk auto te hebben gekocht.. ik ben nu slachtoffer geworden alles heeft zich afgespeeld in Utrecht amsterdam.. terwijl ik van maastricht kom!! a u b help!!

 12. Evelyn Op den Kamp schreef:

  Ik wil mij ook opgeven vanwege dat mijn ex-man €60.000 schuld heeft gemaakt waar ik €16.000, al heb terug betaald. Met mijn scheiding is er door de rechter besloten dat ex zou betalen maar hij betaalde niet daarom kwam schuldeiser bij mij omdat ik fulltime werk ze zeiden ik heb er niks mee te maken onderlinge afspraken. Ik heb totaal geen vruchten van de lening gehad. Ex-man weet overal zijn weg te bewandelen. Toen ik ging procederen voor compensatie alimentatie te krijgen kwam ik er achter dat hij 2 handteningen vervalst had, 1 SNS bank €20.000 en 1 bank België €10.000. Bij mijn scheiding is nooit geadviseerd om bi de schuldsanering mij aan te melden. Inmiddels ben ik daar in gedreven worden door ex om na 14 jaar gescheiden te zijn toch nog een beetje te kunnen gaan leven. Hij gaat 3x per jaar op vakantie rijden alle 2 Mercedes en verhuizen regelmatig wat ook een hoop kosten met zich meebrengt.
  Hoop dat jullie mij kunnen helpen.

 13. Caro schreef:

  Ik krijg nog ongeveer 4000 Europa van een ‘vriend ‘. Heb hem dit geld geleend omdat hij voor zichzelf wilde beginnen. Zou het zsm terug krijgen. Hij geeft helaas aan dit niet te hebben. Heeft inmiddels een goede baan mooie auto etcetera. Ik heb voorgesteld een begin te maken met klein bedrag per week. Krijg een vijandige reactie terug maar nog geen euro gehad. Ik vind het echt ongelooflijk dat mensen zo zijn. Hopelijk hebben jullie een mogelijkheid om tot hem door te dringen.

 14. Paul den Boer schreef:

  Ik ben na een huwelijk van een jaar voor 40.000 euro afgeperst door mijn ex vrouw.
  Vervolgens ben ik na het verzenden van een mail met een opsomming van feiten ook nog aangeklaagd wegens smaad en laster en is mijn ex een relatie begonnen met een man die 25 jaar lang mijn zwager was. Nu zijn ze samen de erfenis van mijn vader aan het verbrassen terwijl ik op een houtje kan bijten.

 15. Bas koning schreef:

  Ik wil me opgeven voor het programma rotcenten. Ik heb 3jr geleden een geldbedrag van 150euro uitgeleend niet zo’n heel hoog bedrag maar na meerdere beloftes die mij gemaakt zijn en op de dag dat ze me terug zou betalen wordt ik op alle sociale vlakken geblokkeerd. Het is nu wel een keer welletjes geweest dus door middel van televisieprogramma is dit een geschikt moment om mijn geld terug te krijgen

 16. rene schreef:

  ik wil me ook graag aanmelden voor dit programma! heb een paar jaar geleden aan een kennis 980 euro geleend toen met allemaal smoesjes en tot nu toe nog steeds niks gehad zie hem ook niet meer. wel aangifte gedaan bij de politie maar ook niks meer van gehoord! als ik er aan terug denk word ik weer woest en dat ik zo dom heb kunnen zijn! hoop via jullie als nog mijn geld terug te krijgen.

 17. Maaike schreef:

  Ik wil mij graag opgeven voor het programma, wij wachten al 2,5 jaar op onze borg van een huur huis het gaat om € 1246,- we hebben al heel veel geprobeerd maar nog steeds geen geld gehad.
  Hopelijk kunnen jullie iets voor mij betekenen.

 18. Fon de Bruin schreef:

  Beste LS,
  Ik heb 10k geleend aan een vriend die het moeilijk had.
  Contract getekend voor 1e 5k en daarna zonder contract nog eens 5k geleend.
  Een rechtzaak begonnen en deze persoon is bij verstek veroordeeld.
  Daarna geen opvolging. Persoon in kwestie woont in Mallorca en Spaanse advocaten vragen veel geld voor bemiddeling.
  Kunnen jullie iets betekenen?
  Mvg Fon

 19. J. van Spaandonk schreef:

  Wil me graag op geven voor het programma rotcenten.nl Hopelijk kunnen jullie iets voor mij betekenen. Het gaat om 20.000 euro

Geef een reactie