RTL4 helpt mensen met geldproblemen

RTL4 komt in het nieuwe televisieseizoen met een nieuw programma waarin de zender gaat bemiddelen bij conflicten over geld. Dat heeft de tv-zender vrijdag laten weten.

Het nieuwe RTL4-programma Rotcenten volgt het succes op van Bonje met de Buren dat jarenlang te zien was bij de familiezender. In het programma gingen Natasja FRoger en John Williams burenruzies oplossen. Het is niet bekend of RTL voor het nieuwe programma opnieuw een tv-duo gaat aanstellen en wanneer het te zien is bij de zender.

De zender lijkt in het nieuwe tv-seizoen volop zich te gaan richten op hulptelevisie. Naast Rotcenten werkt Lieke van Lexmond aan een nieuw programma waarin mensen met familiekwaaltjes worden geholpen. Mensen met geldproblemen kunnen zich aanmelden via RTL.nl/rotcenten

Foto: RTL

5 comments on “RTL4 helpt mensen met geldproblemen

 1. louise en david schreef:

  we hebben een huis gehuurd en ze wilde de huur koste niet

 2. Astrid kerpentier schreef:

  Ik heb me broer 8000 euro geleend samen met me ex die ex is nu overleden maar vind dat zijn zoon nu die 8000 terug hoor te krijgen van me broer maar me broer geef niet thuis is nu al 5 jaar aan de gang

 3. hansradj ramdhan schreef:

  hallo ik ben hansradj ramdhan ik heb een probleem na overlijden van mijn moeder krijg ik papieren erfen landgoed sieraden enverder ook banktegoed en carla van rhoon rotterdam heeft toen 4600 mijn spaargeld voor mijn kinderen heef carla mijn zus van mijn bankrekening laten nemen en meegenomen ikwil het terug hebben helpmijn daar mee hansradj ramdhan sommelsdykstraat rotterdam

 4. Anoniem schreef:

  Mij aangemeld voor dit programma, om eindelijk een gedeelte van mijn 30 duizend euro terug te kunnen krijgen, waarna mn ex met de noorderzon vertrokken is naar een andere vrouw!

 5. Ans schreef:

  Hebben een cafetaria in de huurkoop gezet. De persoon heeft er een puinhoop van gemaakt waardoor de zaak is ontruimd. Hebben ruim €80.000,00te goed. Al ruim een jaar niets gehoord of ontvangen.
  Geeft iedereen de schuld behalve zichzelf. Hoop dat jullie kunnen helpen deze zaak goed op te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *