Vanavond op tv: Nieuwe lading BN’ers gaat gemaskerd de zangstrijd aan
Bron: RTL / William Rutten

Vanavond op tv: Nieuwe lading BN’ers gaat gemaskerd de zangstrijd aan

Geschreven door Daniël Schalk

Een nieuwe groep bekende Nederlanders gaat vanaf vanavond op familiezender RTL4 gemaskerd de zangstrijd met elkaar aan. In het nieuwe seizoen van The Masked Singer moet het panel zien te raden welke bekende sterren schuilgaan in de pakken. De presentatie is in vertrouwde handen van Ruben Nicolai.

Aan het vijfde seizoen doen maar liefst 20 BN’ers mee. De karakters zijn Badeend, Bonbon, Buffel, Discobol, Druiventros, Eekhoorn, Hert, IJsbeer, Koala, Kogelvis, Libelle, Magiër, Nijlpaard, Schaap, Stinkdier, Toffe Peer, Tuinkabouter, Uil, Walrus, Zeester. De finale is te zien op oudejaarsavond, 31 december.

Nieuw dit seizoen van The Masked Singer is dat er geen twee panels zijn die het tegen elkaar opnemen, maar dat het ieder voor zich is. Buddy Vedder, Carlo Boszhard, Gerard Joling en Loretta Schrijver zijn weer van de partij. Ook oud-kandidaat Monica Geuze neemt plaats in het panel van The Masked Singer.

The Masked Singer is voor de deelnemers een keiharde afvalrace. De ster die met diens zangkunsten het publiek niet kan inpakken, wordt weggestemd én moet diens ware identiteit onthullen. De panelleden moeten hiervoor hun definitieve keuze maken en verdienen een punt bij iedere juist geraden BN’er.

The Masked Singer is vanaf vanavond, iedere vrijdag, om 20:00 uur te zien op RTL4. Word lid van onze Facebook-groep en deel jouw theorieën over The Masked Singer.