Molspiracy: Deed Laetitia nou expres de portofoon uit?

Molspiracy: Deed Laetitia nou expres de portofoon uit?

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

De aflevering begint al heel interessant. Sahil en Fresia moesten eerder dan de rest naar karavasta lagune omdat ze een berichtje op de telefoon hadden gekregen.

Uit de lucht gegrepen

Als eigenlijk één persoon het sleuteltje al niet krijgt dan is het super lastig om dan de rest te helpen en verder te gaan. Maar het lijkt allemaal wel goed te gaan en is iedereen druk bezig met de opdracht. Fresia en Sahil hebben beide dan wel goed gegooid. Wel heel toevallig dat Everon in de buurt gaat zoeken naar zijn sleutel ondanks dat hij geen etui heeft gekregen. Hoe kan je weten dat het sleuteltje dan in de buurt ligt en niet in het etui?

Laetitia doet wel heel verdacht voor mijn gevoel. Eerst moeilijk doen met het sleuteltje en niet in het water willen graven. Maar daarna heel snel het geld vinden. Kim-Lian doet heel veel moeite om te graaien in het water, maar dan kan ze natuurlijk ook doen alsof ze bezig is. Uiteindelijk €750 voor de pot. Dit wel door een ver dubbelaar van Thomas.

Dit is mij toch wel een bijzonder groepje. Ze hebben eerst €250 weggemoffeld, dit waarschijnlijk door Kim-Lian. Toen bleek dat de mol telefoon was verdwenen, maar dan zie je dat Sahil de telefoon vast heeft en dit niet verteld aan de rest. Wat zijn bedoeling daar mee is?

Zwanenmeer

Even genieten van het zwanenmeer liedje onder de volgende opdracht. Het ging in het begin van de opdracht best wel lekker bij de kandidaten. Ik kan mij goed vergelijken met Kim-Lian want de serie Friends is ook mijn favoriet. Lijkt mij wel een superzware opdracht. Laetitia lijkt weer een beetje opvallend te doen met haar portofoon. Ze verdienen met deze opdracht €800. Rik gaat het wel weer afronden, wat is het toch een lieve schat met het afronden dit seizoen.

Tijdsbeeld

Wat ik niet kan begrijpen is dat ze besluiten om all-in te gaan. Bedoel je hoeft niet al het geld te verzamelen, want geld is geld voor de pot toch? Nu kan je riskeren om het geld helemaal niet te verdienen. En dat Kim-Lian dan zegt ‘We hebben de afgelopen twee opdrachten al best wat verdiend’. Je gaat mij echt niet vertellen dat ze deze opdracht gaan halen. Het is ontzettend veel lopen en ze verwarren veel teksten. Maar toch hebben ze alles op de plek gekregen. En maakte de adelaar die half kapot is gegaan niet uit, want ze hebben €2000 verdiend voor deze opdracht.

Test en executie

De kandidaten die een vrijstelling hebben zetten die niet in. Wel dapper van hun alle drie om dit niet te doen. Die knipoog van Sahil vind ik wel een raar moment met de zin die hij er daarna zegt. Want ‘ik ben wel zeker van mijn zaak’. Zou hij dan een mol zijn of weet hij misschien wie de mol is. Hila moet helaas deze aflevering helaas het spel verlaten. Zij was echt een goede kandidaat. Nu gaat het wel spannend worden. Want de kandidaten die nu nog in het spel zijn, doen voor mijn gevoel allemaal wel redelijk verdacht. Maar we gaan het zien. Tot volgende week!

Niks missen én meepraten over Wie is de Mol? Word dan lid van onze Facebook-groep!