3FM pakt Giel Beelen terug na promotiestunt

Sander Hoogendoorn heeft Giel Beelen teruggepakt na zijn promotiestunt op NPO 3FM. Beelen begon maandag aan zijn nieuwe ochtendshow op Radio Veronica, maar was ook te horen bij zijn oude werkgever. Giel brak in bij de uitzending op 3FM en maakte reclame voor Radio Veronica.

Sander, die deze week de ochtendshow op 3FM overneemt van Domien, wees er maandag al op dat het nu 1-0 staat, maar daar heeft de dj vandaag al verandering in gebracht. Hoogendoorn heeft namelijk de Giel Mobiel in handen weten te krijgen en eist 333 euro losgeld voor Serious Request.

“Dokken Giel!”, schrijft Sander op Twitter. Giel was zaterdag in het pand van 3FM om spullen op te halen, toen hij een plaat van Chef’Special verwisselende voor een nieuwe versie met daarin een boodschap. Giel vertelde de luisteraars van 3FM midden in het nummer dat hij is begonnen op Radio Veronica.

“Giel hier. Misschien ken je me, ik heb hier heel lang op de radio gezeten, maar ik ben vandaag begonnen bij Veronica. En dat wilde ik je effe laten weten”, klonk het bericht van de dj. “Dit zit gewoon in die plaat verwerkt”, reageerde Sander. “Ik denk dat we effe van iemand het wachtwoord moeten wijzigen.”

In de rubriek de Giel Mobiel belt Giel iedere werkdag naar het nummer van de telefoon, die door bekende Nederlanders aan elkaar wordt doorgegeven. Giel weet van tevoren niet wie hij aan de telefoon krijgt. Beelen gaf de Giel Mobiel gisteren tijdens de aftrap van zijn nieuwe ochtendshow aan Marieke Elsinga.

Foto: Facebook Michiel Veenstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *