Best 24 is 100% IJsvrij tijdens Olympische Winterspelen

Best 24 is 100% IJsvrij tijdens Olympische Winterspelen

Geschreven door Pieter Jongsma

Het themakanaal Best 24 is hét alternatief voor Nederland 1 tijdens de Olympische Winterspelen. Terwijl Nederland 1 de sportliefhebber ruimschoots voorziet van de Olympische prestaties in Sotsji, ziet de kijker vertrouwde Nederland 1-programma’s terug op Best 24. Het themakanaal programmeert onder de veelzeggende slogan ‘Best 24 – 100% IJsvrij' alleen maar uitzendingen waarin gegarandeerd geen seconde ijs en/of sneeuw te zien is. Grote tv–hits als Erica op Reis, Spoorloos, Kanniewaarzijn, De Reünie en Ik Vertrek zorgen voor vertrouwde televisieavonden.

Naast deze actuele programmering blijft Best 24 ook trouw aan de tv-klassiekers uit de jaren ’80 en ’90. De kijker ziet iedere dag een aflevering van de soap Onderweg naar Morgen en ook de comedy Zeg ‘ns AAA blijft op het scherm. Paul de Leeuw vult de vrijdagavond met zijn programma’s Seth & FionaDe Schreeuw van de Leeuw en Laat de Leeuw. Op andere dagen zijn overbekende titels als Kopspijkers, Ook dat nog!Villa Felderhof, Taxi en de TROS TV Show op Reis opnieuw te zien.

‘Best 24 – 100% IJsvrij’ is van vrijdag 7 tot en met zondag 23 februari te zien op het themakanaal Best 24 en via best24.nl