John Legend volgende artiest in The Qube van Q-music

John Legend volgende artiest in The Qube van Q-music

Geschreven door Pieter Jongsma

Q-dj Wouter van der Goes, maakte tijdens de iTunes top 30, bekend dat John Legend de volgende artiest is in the Qube van Q-music.

De zanger staat al 19 weken onafgebroken hoog in de iTunes Top 30 met 'All Of Me' van zijn laatste album Love In The Future. John is een Amerikaanse R&B/soulzanger, tekstschrijver en producer en één van de grootste artiesten van dit moment.

The Qube, een rode kubus die het toelaat om als fan heel dichtbij de artiest te staan, mocht al vele bekende artiesten verwelkomen. Zo stonden Ed Sheeran, Jason Mraz, Gers Pardoel, Keane, Train, Passenger, Emeli Sandé, The Wanted, de Backstreet Boys, Birdy en Bastille al op het podium. Dit wordt een heel bijzonder en intiem optreden want John Legend zal, voor slechts een handjevol luisteraars, achter de piano plaatsnemen.

Dat Q-music met John Legend een serieuze naam naar the Qube haalt, blijkt wel uit zijn biografie. Iedereen kent zijn hits 'Ordinary Love', 'Save Room', 'P.D.A. (We Just Don't Care)' en 'Wake Up Everybody'.  Legend werkte onder meer samen met Jay-Z, Lauryn Hill en The Black Eyed Peas. Hij beschrijft zijn eigen muziek als soul met gospel-invloeden gemixt met hiphop en een ‘feel-good sound’.

Het optreden van John Legend vindt plaats op zondag 9 maart bij Q-music in Amsterdam, in de speciaal ingerichte Qube. Q-luisteraars maken nu kans op exclusieve toegang door te bellen naar Q-music wanneer zij een nummer van John Legend horen.

Q-music is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, de kabel, Q-music app, via q-music.nl of DAB+.