Jan Kooijman binnenkort in the Qube

Jan Kooijman binnenkort in the Qube

Geschreven door Sebastiaan Boers

Acteur, danser en presentator Jan Kooijman viert donderdag zijn vijfendertigste verjaardag. Een mooie gelegenheid voor een bijzonder cadeau. Dit moeten de dj's van Qmusic gedacht hebben.

In de vroege ochtend belden Wietze de Jager en Wim van Helden met de jarige Jan. Iedere woensdag hebben de dj's al contact met Jan. Dit in verband met de Goeiemorgenmuziek van Jan. Hierbij draagt Jan een speciaal nummer aan de luisteraars van Qmusic. 

Maar ook donderdagochtend hadden Wietze en Wim contact met Jan. Zij hadden een bijzonder cadeau in gedachten voor Jan. In verband met zijn deelname aan het RTL 4 programma It Takes Two mag Jan nu optreden in the Qube. Artiesten zoals John Legend, The Script en Ed Sheeran stonden al eens in deze Qube. De Qube is een kleine zaal waarbij een artiest een intiem optreden geeft.

Naast acteren in onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) als Danny en het presenteren van onder meer RTL Boulevard vond Jan het tijd voor iets nieuws. In het programma It Takes Two liet Jan al week op week horen hoe hij kan zingen. Met zangcoach Glennis Grace wist hij meerdere afleveringen door te komen. Vorige week zaterdagavond trad Jan onder andere op met Jim Bakkum.

In the Qube mag Jan zelf bepalen hoe dit eruit zal gaan zien. Zo komen er onder meer artiesten uit Goeiemorgenmuziek. Ook zal Jan zeker zelf ook gaan zingen. Tijdens de radio uitzending werd snel duidelijk dat Jan dit niet had verwacht. Maar toch vond de zanger het een leuk idee.

Aanstaande zaterdagavond is Jan weer te horen in It Takes Two. 

It Takes Two is zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk It Takes Two terug via TVblik.