‘Het Regent Zonnestralen’ favoriete Acda en de Munnik hit

‘Het Regent Zonnestralen’ favoriete Acda en de Munnik hit

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Dinsdagavond maakten Thomas Acda en Paul de Munnik in De Wereld Draait Door onverwacht bekend dat zij na 20 jaar een punt zetten achter hun muzikale-samenwerking als Acda en de Munnik.

Tot maart volgend jaar staan Thomas Acda en Paul de Munnik als duo op de planken en daarna valt het doek voor het Nederlandse zangduo. Voor radiozender 100% NL aanleiding om op zoek te gaan naar de favoriete Acda en de Munnik nummers van  de luisteraars van de radio zender. Het Regent Zonnestralen is met 43 % van de stemmen verkozen tot favoriete nummer van Acda en de Munnik.

De Top 3 ziet er als volgt uit:

1. Het regent Zonnestralen

2. Niet Of Nooit Geweest

3. De Kapitein Deel II

Music director Ronald Sebök, “Thomas Acda en de Paul de Munnik drukken samen al twintig jaar een stempel op de Nederlandse popmuziek. Al jaren is het duo een vaste muzikale waarde op 100% NL. Wij vind het jammer dat ze uit elkaar gaan. Ik hoop dat Thomas en Paul de komende jaren mooie Nederlandstalige muziek blijven maken.” aldus Ronald Sebök.

De Acda en de Munnik Top 3 wordt vanmiddag om 17.00 uur uitgezonden op 100% NL.

Wil je niet langer wachten en het nummer Het regent Zonnestralen van Acda en de Munnik nu beluisteren bekijk dan de videoclip van het nummer hieronder.

[video width="480" height="360" mp4="http://www.showbizznetwork.nl/website/wp-content/uploads/2014/03/Acda-De-Munnik-Het-Regent-Zonnestralen.mp4"][/video]