Veronica brengt ook dit jaar weer Formule 1

Veronica brengt ook dit jaar weer Formule 1

Geschreven door Daniël Schalk

Dit seizoen zendt Veronica wederom de samenvattingen uit van alle 19 races op de Formule 1-kalender. Het seizoen wordt geopend op zondag 16 maart in Australië. Olav Mol is dit jaar terug als commentator. Hij zal niet alleen de samenvattingen van commentaar voorzien, maar ook de twee races die live worden uitgezonden bij Veronica: de Grand Prix van Canada (8 juni om 20.00 uur) en die in de USA (2 november om 21.00 uur).

De samenvattingen zijn te zien onder de naam Veronica Formule 1, op de zondagen wanneer er wordt geracet om 18.00 uur.

Dit Formule1-seizoen wordt extra spannend door de vele technische veranderingen, met name de introductie van de nieuwe V6-motoren. Welk team komt het beste weg met alle aanpassingen? Sebastian Vettel werd de afgelopen vier jaar wereldkampioen, maar zijn team ‘Infiniti Red Bull Racing’ heeft grote problemen met de nieuwe Renault-motoren. Lewis Hamilton (Mercedes) deed het goed tijdens de tests en wat doet Kimi Räikkönen nu hij weer terug is bij Ferrari? Dit jaar staan er geen Nederlanders op het startgrid. Wel zijn Giedo van der Garde en Robin Frijns aanwezig als testrijders.

Veronica Cars

Op het nieuwe online channel Veronica Cars (www.veronicatv.nl/cars) zijn de snelste bolides en de laatste technische snufjes op het gebied van auto’s te vinden. Er worden vette autovideo’s, -foto’s en -nieuws gebundeld, onder andere van de autoprogramma’s Top Gear, Veronica Formule 1 en Ranking the Cars. Zo zullen op het online channel exclusieve reports van Ranking the Cars, fragmenten van de Formule 1-races en natuurlijk de leukste clips van Top Gear te zien zijn.

Veronica Formule 1 (samenvattingen)

Vanaf 16 maart op de zondagen wanneer er wordt geracet om 18.00 uur bij Veronica

Samenvattingen in maart:

Zondag 16 maart om 18.00 uur

Zondag 30 maart om 18.00 uur

Veronica Formule 1 (live uitzendingen)

Grand Prix van Canada

Op zondag 8 juni om 20.00 uur live bij Veronica

Grand Prix van USA

Op zondag 2 november om 21.00 uur live bij Veronica