Tess Milne en Manuel Broekman presenteren Veronicas Internet Jaaroverzicht

Tess Milne en Manuel Broekman presenteren Veronicas Internet Jaaroverzicht

Geschreven door Pieter Jongsma

Veronica knalt het nieuwe jaar in met het oudejaarsconcert van The Opposites, The American Music Awards 2013, concerten van Robbie Williams, Take That en Keane en een uniek jaaroverzicht met de grootste internethits. In Veronica’s Internet Jaaroverzicht 2013 tellen Tess Milne en Manuel Broekman af naar het meest spraakmakende internetmoment van afgelopen jaar. Zo kijken ze naar de meest hilarische en virale video’s die in 2013 op veel beeldschermen verschenen.

Veronica’s Internet Jaaroverzicht 2013
Op oudjaarsavond is Veronica’s Internet Jaaroverzicht 2013 te zien waarin de meest spraakmakende internetmomenten van afgelopen jaar voorbij komen. Tess Milne en Manuel Broekman bekijken de grootste internethits van 2013, zoals de ‘Harlem Shake’, een rare dans die veel mensen deden op het nummer van Baauer. Maar ook de twerkende Miley Cyrus komt voorbij. Onder anderen Mental Theo, Rapper Keizer, Patrick Martens en Zimra Geurts geven commentaar op de fragmenten van dit unieke jaaroverzicht. Tess en Manuel presenteren het jaaroverzicht vanuit een bruisend oudjaarsfeest waar onder anderen DJ Fajah Lourens en Girls Love DJ's zorgen dat het een onvergetelijke New Years Eve wordt.

The Opposites Oudejaarsconcert
Het rapduo The Opposites zorgt voor een spetterende jaarwisseling, exclusief voor Veronica. Ze brengen in het uitverkochte 013 hun bekende liedjes, zoals Thunder, Op Een Level van hun laatste album Slapelozen Nachten, waar ze een gouden plaat voor ontvingen. Tijdens hun concert wordt er afgeteld naar de start van 2014. Veronica gaat dus swingend het nieuwe jaar in met The Opposites.

The American Music Awards 2013
Katy Perry, One Direction, Justin Timberlake, Taylor Swift, alle grote sterren zijn aanwezig bij The American Music Awards 2013. In Los Angeles zijn voor de 41e keer deze prijzen uitgereikt en het verslag hiervan wordt bij Veronica uitgezonden. Natuurlijk zijn er de nodige optredens, zoals een reünie van TLC, Lady Gaga en Miley Cyrus.

Concerten
Voorafgaand aan het Internet Jaaroverzicht, The Opposites en The American Music Awards wordt oudjaarsavond bij Veronica muzikaal afgetrapt met het concert van Keane in The O2 Arena te Londen. Hierna volgt een optreden van Take That op diezelfde locatie, waarna Robbie Williams het stokje overneemt. Deze wereldster is te zien tijdens zijn ‘Take the Crown World Tour’ in de Estlandse hoofdstad Tallinn. Hier brengt hij nummers ten gehore van zijn gelijknamige album dat één week na de release op nummer 1 stond in de Nederlandse Album Top 100. Hij zingt bijvoorbeeld de bekende nummers Candy, Different en Be a Boy.

De oudejaarsprogrammering bij Veronica:
18.00 uur Keane Live At The O2 Arena
18.55 uur Take That Live At The O2 Arena
20.30 uur Robbie Williams Live In Tallinn
22.05 uur Veronica’s Internet Jaaroverzicht 2013
23.40 uur The Opposites Oudejaarsconcert
01.30 uur The American Music Awards 2013