Show Vandaag en Show Laat weer Shownieuws

Show Vandaag en Show Laat weer Shownieuws

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De namen van de SBS6-programma’s Show Vandaag en Show Laat worden maandag weer terug gebracht naar Shownieuws. Sinds vorig jaar oktober heet het voormalig Shownieuws Show Vandaag en Show Laat maar na een paar maanden heeft SBS6 toch besloten om de namen weer terug te brengen naar de oude naam.

Een woordvoerster van SBS6 laat weten, “SBS kijkt altijd naar manieren om haar programma’s te verbeteren, daarom krijgt Show Vandaag vanaf 24 maart een aantal aanscherpingen. Zo zal het programma nog meer de focus leggen op entertainment.” Niet alleen word de naam van het programma weer terug gebracht naar Shownieuws, ook de rode bank van Show Vandaag word vervangen door de desk die de laatste tijd alleen nog te zien was bij Show Laat.

Ook zal presentatrice Cynthia Abma, bekend van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, minder vaak te zien zijn als presentatrice bij Show Vandaag, geruchten gingen dat Amba het programma zou verruilen voor Hart van Nederland, maar de presentatrice blijft bij Show Vandaag, “Ze zal nog wel af en toe te zien zijn, maar niet meer elke dag zoals nu.”, laat de woordvoerster van SBS6 weten.

Zaterdag kwamen de geruchten naar buiten dat de namen zouden worden terug gebracht naar Shownieuws en dat de rode bank zou worden vervangen door de desk, vrijdag in Show Laat zei presentatrice Bridget Maasland al dat het programma vanaf maandag weer Shownieuws zou heten, zondag bevestigde SBS6 het nieuws.