Patty Brard in gesprek met SBS6 over huwelijks-soap

Patty Brard in gesprek met SBS6 over huwelijks-soap

Geschreven door Daniël Schalk

Patty Brard is in gesprek met SBS6 over een eventuele real life soap rondom de bruiloft van de SBS6-presentatrice met haar vriend Antoine, dat zei Patty maandagavond in Shownieuws.

“De voorbereidingen voor het huwelijk zijn in volle gang en daarmee zijn de eerste onenigheden begonnen. Dat was voor de directie van SBS6 aanleiding om te onderzoeken of er een real life soap van een paar afleveringen van te maken is. Maar zo ver is het nog niet. We zijn in gesprek en ik overweeg het nu”, aldus Patty Brard in Shownieuws.

De discussies gaan onder andere over de locatie van het huwelijk van Patty en haar vriend, “Ik wil heel graag op Ibiza trouwen daar. Antoine – hij is wat Hollandser – vindt het stadhuis in Amstelveen toch ook wel heel erg mooi. Ik vind het niks. Doe mij maar een tropische bruiloft!”, aldus Patty. Ook een tegenvaller voor de twee is dat Gerard Joling, collega en goede vriend van Patty Brard, niet de juiste papieren heeft om het stel in Spanje in de echt te verbinden, of deze en alle andere ontwikkeling rondom haar grote dag binnenkort te volgen zijn op SBS6 word nu besproken.