Tweede liveshow Sterren Springen goed voor miljoen kijkers

Tweede liveshow Sterren Springen goed voor miljoen kijkers

Geschreven door Pieter Jongsma

Gisteravond keken op het hoogtepunt 1.659.000 mensen naar Sterren Springen bij SBS6. Gemiddeld 1.072.000 mensen stemden af op de zaterdagavondshow en zagen hoe de indrukwekkende sprongen van Jeffrey Wammes en Anna Alicia Sklias ervoor zorgden dat ze direct een plaats in de halve finale kregen toegewezen.

In de jump-off moesten Dave Roelvink, Britt Dekker, Andy van der Meijde en Nathalie Makoma zich nogmaals van hun beste kant laten zien. Dave mocht door zijn ongeplande dappere sprong van de 10 meter toch door naar de halve finale op zaterdag 19 april.

Britt viel tot ieders grote verbazing alsnog af, fans van Britt op twitter zijn het niet eens met het oordeel van de jury. Kijkers kunnen tot en met vrijdag 18 april stemmen op Andy of Nathalie. Beiden moeten gewoon door met trainen komende week, op vrijdagavond wordt wederom in Shownieuws van 17:30 uur bekendgemaakt wie van de twee de volgende dag acte de presence mag geven in de halve finale.

De tweede show van Sterren Springen werd wederom zeer goed bekeken en zelfs beter dat de eerste show. De zaterdagavondshow leverde, ondanks de enorme concurrentie van nieuwe programma’s, een marktaandeel van 18,8% op in de voor de zender belangrijke doelgroep 20-54 jaar.

In de zaterdagavondshow van SBS6 waren gister niet alleen de meest uiteenlopende bijzondere sprongen te zien, de kijker zag door de onderwatercamera ook hoe Jeffrey bijna zijn zwembroek verloor na zijn imponerende duik. Ook Marijke verloor iets na haar sprong; de vrolijke diva raakte tot haar grote schrik haar badmuts kwijt. En terwijl Dave Roelvink dapper besloot zijn sprong vanaf de 10 meter te wagen, probeerde zijn oma hem angstig naar beneden te gebaren. Nathalie Makoma blies op haar beurt het publiek weg met haar indrukwekkende zangstem voordat ze met een mooie hurkduik in het water sprong. Onder andere het grapje van Andy van der Meijde over het Engelse taalgebruik van Regilio zorgde voor veel reacties op twitter.

 

Halve finale
Op zaterdag 19 april is de halve finale van Sterren Springen live te zien bij SBS6. Hierin nemen Koen Verweij, Joey Spaan, Lucia Rijker, Melisa Schaufeli, Jeffrey Wammes, Anna Alicia Sklias en Dave Roelvink het tegen elkaar op. Of Andy en Melisa  tegenover elkaar komen te staan in de halve finale of dat Nathalie Makoma doorgaat, wordt op vrijdag 18 april bekendgemaakt in Shownieuws van 17:30 uur.

De show en andere opmerkelijke video’s zijn online te bekijken via www.sbs6.nl/sterrenspringen

Sterren Springen wordt geproduceerd door Eyeworks.

Sterren Springen

Zaterdagavond om 20.00 uur bij SBS6

Andy is 0909-1351 / sms ANDY naar 4600
Nathalie is 0909-1352 / sms NATHALIE 4600

Bellen of smsen kost o 0,90 per ontvangen bericht of gesprek, plus eventuele GSM kosten. Stemmen mag vanaf 16 jaar.