WK-tegenstanders in kaart gebracht in ‘Harry From Holland’

WK-tegenstanders in kaart gebracht in ‘Harry From Holland’

Geschreven door Daniël Schalk

Oud-profvoetballer Jaap Stam en voetballiefhebber van het eerste uur Harry Vermeegen hebben met het oog op het naderende WK één ultieme missie.

Hoe mooi is het als die wereldbeker straks naar Nederland gaat? Om onze jongens optimaal voor te bereiden, brengen Jaap en Harry de concurrentie in kaart, leggen hun zwakheden bloot en gaan op zoek naar hun geheime wapen.

In het nieuwe programma ‘Harry From Holland’, vanaf maandag 26 mei bij RTL7 te zien, onderzoekt Harry Vermeegen concurrenten Spanje, Chili en Australië.

Zijn ze down under wel mentaal net zo sterk als ze eruitzien? En is het geheime wapen van de Chilenen hun ijle berglucht? Wat is de zwakke plek van Spanje? Jaap en Harry doen hun uiterste best om Nederland hier een dienst mee te bewijzen, zodat het elftal niet voor verrassingen komt te staan en Van der Vaart en Robben straks haarfijn weten hoe deze landen het beste uitgeschakeld kunnen worden.

Gedurende zijn verblijf in het buitenland houdt Harry het thuisfront goed op de hoogte. Jaap wordt wekelijks bijgepraat door Harry over de tegenstander en hoe Nederland de concurrent het beste kan opvreten. Elke week ontmoet hij bovendien een aantal persoonlijke reisleiders die hem snel wegwijs maken om het volk en hun cultuur te leren kennen van de concurrent. Zo neemt voetballer John van ‘t Schip Australië voor zijn rekening en verkent hij samen met Harry Melbourne.

‘Harry From Holland’ is vanaf maandag 26 mei om 21:40 uur te zien bij RTL7.