Turner Jeffrey Wammes favoriet in Sterren Springen

Turner Jeffrey Wammes favoriet in Sterren Springen

Geschreven door Daniël Schalk

Anna-Alicia Sklias, Andy van der Meijde, Jeffrey Wammes, Joey Spaan, Koen Verweij en Lucia Rijker staan vanavond in de finale van het SBS6-programma Sterren Springen. De opvolger van Liza Sips, die het eerste seizoen won van Sterren Springen, zal vanavond rond 21:45 uur bekend worden gemaakt.

Drie weken geleden begon het tweede seizoen van Sterren Springen op SBS6 met onder andere Marijke Helwegen, Sylvia Geersen, Regilio Tuur en Dikke Dennis, maar zij moesten het programma meteen al verlaten.

8 deelnemers stonden vorige week in de halve finale maar helaas vielen Melisa Schaufeli en Andy van der Meijde op het laatste moment nog af. Ex-profvoetballer Andy van der Meijde hoefde niet lang te treuren, Britt Dekker brak tijdens haar vreugdedansje, die ze maakte toen ze hoorde dat ze door was naar de finale, haar teen en zal vanavond worden vervangen tijdens de finale door Andy. Van de 16 deelnemers aan het begin van het programma zijn er nu nog maar 6 over.

De gastjurylid van vanavond is oud-deelneemster Patty Brard. De SBS6-presentrice zal vanavond tijdens de finale van Sterren Springen haar mening geven over de sprongen van Anna-Alicia, Andy, Jeffrey, Joey, Koen en Lucia. Afgelopen weken waren Ralf Mackenbach, Dirk Taat en Liza Sips de gastjuryleden, ook wel ervaringsdeskundigen genoemd.

Ook juryvoorzitter Frans van de Konijnenberg is vanavond weer aanwezig bij Sterren Springen. De juryvoorzitter was vorige week niet aanwezig bij de show door een hartinfarct, Frans werd vorige week vervangen door Maurice Wijnen maar is vanavond weer van de partij in de finale van Sterren Springen.

Wie vanavond de finale van Sterren Springen wint zullen we rond 21:45 uur horen. Jeffrey Wammes is de favoriet van het SBS6-programma. De turner heeft tijdens het programma hele mooie prestaties geleverd en wordt als vele gezien als de opvolger van Liza Sips.

De finale van Sterren Springen is vanavond om 20:00 uur te zien op SBS6.