Kim-Lian vindt sommige kandidaten Sterren Springen ‘losers’

Kim-Lian vindt sommige kandidaten Sterren Springen ‘losers’

Geschreven door Daniël Schalk

Kim-Lian van der Meij vindt sommige kandidaten die meedoen aan het SBS6-programma Sterren Springen, dat zij presenteert, ‘losers’. Dat zei de SBS6-presentatrice gisteren in RTL Boulevard.

Toen Albert Verlinde zei dat het geen losers zijn die meedoen aan Sterren Springen, zei Kim-Lian van der Meij, “Niet allemaal, nee. Niet iedereen gaat zo spectaculair van die plank af. Sorry, Peter Jan Rens, maar ik heb je trainingen gezien… Die moet nog wel veel oefenen. Hij vindt het allemaal heel eng. En Regilio Tuur kan helemaal niet zwemmen.” Althans, niet zo goed, corrigeert Van der Meij zich, “Hij zit momenteel op zwemles om beter te leren zwemmen.”, zegt de presentatrice.

Er zijn ook kandidaten die wél wat kunnen, “Jeffrey Wammes is een turner. Ja, die doet wel een dubbele schroef en een salto.”, zegt Kim-Lian van der Meij. Vorige week werd bekend gemaakt dat Inge de Bruijn in de jury zit van het tweede seizoen van Sterren Springen samen met oude bekende Frans van de Konijnenburg, die ook vorig seizoen in de jury zat.

De andere twee juryleden van seizoen 1, schoonspringster Daphne Jongejans en presentator Quintis Ristie worden vervangen. Maar de jury is nog niet compleet, “Aan het derde jurylid wordt hard gewerkt. Dat is nog een verrassing. Ik moet eerlijk toegeven dat het last minute werk is. We hadden een heel leuk iemand in gedachten en dat is op het laatste moment niet doorgegaan. Nu hebben we een heel goed alternatief gevonden.”

Sterren Springen begint aanstaande zaterdag om 20:00 uur op SBS6.