Lezers Veronica Magazine bepalen keuzefilm van Veronica TV

Lezers Veronica Magazine bepalen keuzefilm van Veronica TV

Geschreven door Daniël Schalk

Veronica Magazine-lezers bepalen de film die op 29 mei wordt uitgezonden in de Meimaand Filmmaand van televisiezender Veronica. Deze donderdag staat, net als de andere donderdagen in de filmmaand, geheel in het teken van adventure. Er kan dus worden gekozen uit vier adventurefilms: King Kong, Prince of Persia: The Sands of Time, The Scorpion King of Clash of the Titans. Stemmen kan tot en met 13 mei via de website van Veronica Magazine.

Ook dit jaar bombardeert Veronica TV de maand mei weer tot Meimaand Filmmaand. De filmzender zet hiervoor de programmering vol met hilarische comedy’s, vette blockbusters, meeslepende adventures en de beste actiefilms.

Onder andere bioscoopfilms 21 Jump Street, Battleship, Haywire en Safe krijgen hun tv-première. De maand wordt dit jaar aangevuld met een heuse keuzefilm. Welke titel dit wordt, bepalen de Veronica Magazine-lezers. Twee weken lang kunnen zij stemmen op hun favoriete adventurefilm.

De keuze bestaat uit: King Kong met Jack Black, Prince of Persia: The Sands of Time met Jake Gyllenhaal, The Scorpion King met Dwayne Johnson of Clash of the Titans met Sam Worthington. Op 13 mei wordt bekend gemaakt welke titel er op 29 mei wordt uitgezonden. Stemmers maken niet alleen kans op uitzending van hun favoriete film, maar kunnen ook nog een tablet winnen. Stemmen kan op: www.veronicamagazine.nl/meimaand.

Naast de samenwerking rondom de keuzefilm, staat Veronica Magazine de komende maand volledig in het teken van Meimaand Filmmaand van Veronica TV. Het filmthema wordt volledig doorgevoerd in de dagelijkse tv- en filmtips in het blad, op het web en in de apps van Veronica Magazine. Het blad start de Meimaand Filmmaand met een interview met hét Veronica-gezicht Tess Milne, waarin zij 13 bekende filmquotes krijgt voorgeschoteld.