Barbie en Roy Donders terug op dinsdagavond RTL5

Barbie en Roy Donders terug op dinsdagavond RTL5

Geschreven door Daniël Schalk

Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, en Michael zijn vanavond terug op de nieuwe dinsdagavond van RTL5 met het programma ‘Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!’ In de nieuwe realityserie van Barbie zien we hoe Samantha's paranormale gevoelens sterk boven komen drijven na een dramatische familiegebeurtenis.

Samen met haar manager Jake begint Samantha een paranormale zoektocht. In de vorige realityserie’s van Barbie zagen we haar in ‘Barbies Bruiloft’ trouwen, zagen we haar bevallen in ‘Barbies Baby’ en zagen we haar en Michael op vakantie gaan in ‘Samantha En Michael Willen Rust In De Tent!’, en nu zien we Samantha de Jong in een paranormale zoektocht in ‘Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!’

Voor het nieuwe seizoen was het de bedoeling om het Haagse koppel te volgen bij het opstarten van hun eigen bedrijf. Maar het onverwachte overlijden van Samantha’s neef zorgt voor een onverwachte wending van het programma. Samantha wil voor eens en altijd weten of ze paranormale gaven heeft.

Na de start van ‘Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!’ begint op RTL5 het tweede seizoen van de realityserie van Roy Donders. Na het succes van ‘Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden’ komt de Brabander nu met ‘Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden’.  Het nieuwe seizoen begint op het hoogtepunt van de huispakkengekte. Het succes van de huispakken die zijn ontworpen door zijn zus Rian is enorm.

Omdat iedereen zo een exemplaar wil scoren, staan de mensen dagelijks rijen dik voor het winkeltje van Roy Donders. Daarnaast stromen de aanvragen voor kledingparty´s binnen. Meerdere keren per week laden Roy en zijn BFF´s de hele winkel in de bus om de voorraad vervolgens op locatie te verkopen.

Maar door het succes van het eerste seizoen over het leven van Roy Donders is de huispakken-koning een bekende Nederlander geworden en iedereen kent hem. Zijn kledingparty’s verlopen niet meer zoals hij dat gewend was en tot overmaat van ramp kan hij bijna niet voldoen aan de enorme vraag naar zijn huispakken.

Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal, 20:30 uur op RTL 5.

Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden, 21:30 uur op RTL 5.