RTL5 stopt met realityserie Roy Donders

RTL5 stopt met realityserie Roy Donders

Geschreven door Daniël Schalk

RTL5 komt niet met een nieuw seizoen van de realityserie Roy Donders: Stylist van het Zuiden. De jongerenzender introduceerde in oktober 2013 een nieuwe realityserie over ondernemer en stylist Roy Donders. Vanwege het grote succes van de serie volgde er daarna nog drie seizoenen.

Toch komt er geen vijfde seizoen, dat meldde Peter van der Vorst vrijdagavond in RTL Boulevard. Donders had vandaag de opnames van de videoclip van zijn nieuwe single, die binnenkort verschijnt. Ook komt hij met een eigen album, maar Peter onthulde dat Roy niet terugkeert op televisie.

RTL5 lijkt een beetje klaar te zijn met realityseries. Eerder trok RTL5 ook al de stekker uit de realityserie De Roelvinkjes over zanger Dries Roelvink en zijn gezin en de realityserie over kickbokser Nieky Holzen. De toekomst van de show over oud-voetballer Andy van der Meijde is ook onzeker.

Alleen de realityserie over Barbie wordt nog doorgezet. Sinds 2012 is Samantha de Jong, bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso, te zien op RTL5. Na haar eerste realityserie Barbie’s bruiloft uit 2012 zijn er nog zes nieuwe reality-reeksen gekomen. Dit najaar is Barbie weer te zien met een nieuw seizoen.

Bekijk Roy Donders: Stylist van het Zuiden op TVblik.nl