RTL5 met nieuwe soap van Barbie en Michael

RTL5 met nieuwe soap van Barbie en Michael

Geschreven door Daniël Schalk

RTL5 komt met een nieuwe soap over Barbie en haar man en Michael. Het was nog even spannend maar RTL gaat verder met reality-sterren Samantha en Michael van der Plas.

Er vind opnieuw gezinsuitbreiding plaats bij de familie Van der Plas en het stel gaan opnieuw verhuizen. Hierdoor is er genoeg reden voor RTL om een nieuwe serie te maken rondom Barbie.

De nieuwe soap van Barbie zal in het najaar te zien zijn bij RTL5. Wanneer precies is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend hoe de nieuwe soap zal gaan heten. In RTL Boulevard vertelde Samantha en Michael gisteren al over de zwangerschap. Michael zat nog niet helemaal te wachten op nog een kleine, werd gisteren in RTL Boulevard duidelijk. Samantha kan in tegenstelling tot haar man niet wachten op de geboorte van het broertje van dochter Angelina.

Het stel was al zes keer eerder te zien in een soap op RTL5. Barbie en Michael schitterde onder andere in Barbie’s bruiloft, de eerste realitysoap, Huisje, Boompje, Barbie, Samantha en Michael doe effe paranormaal! en Samantha & Michael Houden Zich Thai. Barbie werd bekend door het RTL5-programma Oh Oh Cherso dat in 2010 op televisie was. Later was de realityserie ook te zien in het vervolg van Oh Oh Cherso, Oh Oh Tirol.

Bekijk Samantha & Michael Houden Zich Thai op TVblik.nl/samantha-michael-houden-zich-thai