Dave von Raven doet The Kik-off van De Beste Zangers

Dave von Raven doet The Kik-off van De Beste Zangers

Geschreven door Daniël Schalk

In de eerste aflevering van de Beste Zangers van Nederland 3 staat de frontman van de Rotterdamse band The Kik, Dave von Raven, centraal. Dave is groot liefhebber van beatmuziek dus dat belooft een swingende eerste aflevering te worden.

De zeven andere kandidaten laten zich van hun beste muzikale kant zien om Dave te imponeren. Wie dat het beste doet, is deze aflevering De Beste Zanger van Nederland 3.

Onder anderen Leona Philippo gaat los op het nummer 'It's Not Unusual' van Tom Jones en Mattanja Joy Bradley gaat 'Back To Black' met het nummer van Amy Winehouse. En Ben Saunders mag in de huid van Dave von Raven kruipen met het nummer 'Verliefd Op Een Plaatje' van The Kik.

Over De Beste Zangers van Nederland 3

Dit seizoen gaan Leona Philippo (The Voice), Dave von Raven (The Kik), Mattanja Joy Bradley (De Beste Singer-Songwriter), Jack Poels (Rowwen Hèze), Sabrina Starke, Lisa Lois (X-Factor), Ben Saunders (The Voice) en Niels Geusebroek (The Voice) de muzikale strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel 'De Beste Zanger van Nederland 3' te bemachtigen.

In elke aflevering gaat één van de zangers op zoek naar zijn ideale vervanger. Zo laten de artiesten zich van een heel verrassende muzikale kant zien en zingen nummers die je niet zo snel zou verwachten.

Annemieke Hier

Dit seizoen reist 3FM dj Annemieke Schollaardt mee voor bijzondere muzieksessies met De Beste Zangers van Nederland 3. Zaterdag 3 mei is de eerste van deze sessies, waarin zij uitgebreid spreekt met Dave von Raven, te horen in haar radioprogramma Annemieke Hier.

De Beste Zangers van Nederland 3 zie je vanaf woensdag 7 mei om 20:25 uur op Nederland 3

De sessies in ‘Annemieke Hier’ hoor je vanaf zaterdag 3 mei om 10:00 uur op 3FM.