Dave breekt Denise’s hart in B&B Vol Liefde: ‘Had hij een dubbele agenda?’
Bron: RTL

Dave breekt Denise’s hart in B&B Vol Liefde: ‘Had hij een dubbele agenda?’

Geschreven door Daniël Schalk

Dave heeft de knoop doorgehakt en tot verbazing van Denise besloten te vertrekken. Al een paar dagen is het voor de kijkers van B&B Vol Liefde duidelijk dat Dave geen gevoelens voor Denise heeft. Vanavond was te zien dat Dave eindelijk eerlijk was tegen Denise. “Er zit voor mij geen liefde in”, vertelde hij.

Het nieuws valt Denise rouw op haar dak. “Ik snap er niks van”, zegt ze. Hoewel ze eerst rustig reageert, blijkt ze tijdens een gesprek met haar moeder toch gekwetst. “Ik had het totaal niet zien aankomen”, zegt Denise. Ze snapt niet hoe Dave ineens van gedachten is veranderd. “Volgens mij is hij niet eerlijk.”

Denise besluit met haar moeder verhaal te gaan halen bij Dave. Denise twijfelt aan de intenties waarmee Dave naar Spanje is gekomen. “Nu doe je net alsof ik de afgelopen vijf dagen nep heb gedaan”, reageert Dave geïrriteerd. “Het maakt niet uit, Dave. Ik ben niet boos, ik ben teleurgesteld”, zegt Denise.

Na het vertrek van Dave houdt Denise het niet droog. Ze kan het nog steeds niet bevatten. “Ik snap niet wat je dan aan het doen bent. Zeg dan dat je twijfels hebt. Daarom denk ik: misschien heeft hij een dubbele agenda ofzo? Ik weet het niet. Ik twijfel echt”, aldus Denise. Ook Dave pinkt een traantje weg.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2022? Word lid van onze Facebook-groep!