''Tim'' keert terug in GTST!

''Tim'' keert terug in GTST!

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Spannende tijden breken aan in de Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden. Na maanden afwezig te zijn geweest zal Beau's karakter Tim Loderus vanaf vanavond weer onderdeel uit maken van de soap.

Tim verdween een aantal maanden geleden spoorloos. Na flink veel tegenslag en een fikse ruzie met zijn vader, Anton besloot Tim om Meerdijk te verlaten. Hij liep een meer in en werd aangevaren door Lucas en Bing. Het leek er even op dat dit het einde zou zijn van Tim.

Tim werd gered door de mysterieuze Willem. Hij nam Tim in huis en zorgde voor hem. Alles leek goed te gaan, totdat Willem zijn ware aard liet zien. De oud arts wilde Tim voor zich alleen en hield hem verborgen in zijn huis.

Het leven voor de inwoners van Meerdijk ging verder. Anton had de hoop al redelijk snel opgegeven. Hij was er van overtuigd dat zijn zoon Tim dood was. Niet iedereen dacht hier het zelfde over. Sjoerd, de broer van Tim wilde door zoeken, waar hij uiteindelijk bijna zelf aan onderdoor is gegaan.

Sjors  hield het ook lang vol. Samen met Aysen heeft ze een plan bedacht om Bing verantwoordelijk te houden voor de verdwijning van Tim. Dit plan is zo uit de hand gelopen dat Bing inmiddels in de gevangenis zit en Nuran in het ziekenhuis is beland.

De ergenis bij de kijkers liepen hoog op. Op social media werd er geklaagd over deze verhaallijn, het zou langdradig zijn. Ineens was Tim echt verdwenen.

Maar daar lijkt vanaf vanavond verandering in te komen. Afgelopen vrijdag dook de mysterieuze Willem ineens weer op.  Wat is deze man van plan met Tim? Hoe gaat de verhaallijn verder? Hoe zullen de inwoners, met name de familie Bouwhuis, reageren als ze ineens weer oog in oog zullen staan met Tim?

Antwoorden op deze vragen zullen de komende tijd beantwoord gaan worden in de langstlopende soap van Nederland. De spanning is terug in Meerdijk.

Goede Tijden Slechte Tijden is elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL4.