EXTRA GTST zomer-blog ; #4,5 (samenvatting)!

EXTRA GTST zomer-blog ; #4,5 (samenvatting)!

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

GTST zomer-blog ; #1 Lorena
Lorena maakt een grote fout, die haar duur kan komen te staan

Lorena denkt een heel slim spel te spelen. Ze speelt figuurlijk met vuur door een poging om Ludo te chanteren. Dankzij een advocaat denkt Lorena goud in handen te hebben. De informatie gebruikt ze vervolgens om veel geld te kunnen verdienen.

Ludo is een harde zakenman die zich niet snel laat chanteren. Hij regelt mensen om dit ''probleem'' voor hem op te lossen. Ondertussen heeft Lorena geen enkel idee in welk groot gevaar ze zichzelf begeeft.

De vragen die zijn ontstaan uit dit deel van de cliffhanger zijn de volgende ;

 • Wat gaat er gebeuren met Lorena?
 • Wat gaat Ludo doen als hij er achter komt dat Lorena hem probeerde te chanteren?
 • Komt Lorena ongeschonden uit deze situatie?


GTST zomer-blog ; #2 Maxime-Vincent-Nina
Het geheim van Maxime komt uit!

Maxime loopt jarenlang rond met een groot geheim. Haar hele leven lang weet ze dit grote geheim voor zich te houden. Totdat haar geheim plotseling voor haar staat. Maxime blijkt een zoon te hebben, namelijk Vincent. De hele familie Sanders weet niet beter dan dat Maxime onvruchtbaar was, door een gebeurtenis uit een ver verleden.

Het geheim blijft echter niet geheim, het komt uit. Maxime bekend aan Vincent dat zij zijn biologische moeder is. De familie is in shock. Vincent blijkt een relatie te hebben met zijn nicht Nina. Ludo blijkt een neef te hebben. Ludo en Vincent zijn woest door deze bekentenis. Maxime is ten einde raad, ze moest haar geheim wel prijsgeven.

De vragen die zijn ontstaan uit dit deel van de cliffhanger zijn de volgende ;

 • Hoe gaat deze relatie tussen Vincent en Nina verder?
 • Is er een toekomst voor deze twee?
 • Hoe zal de broer-zus relatie tussen Ludo en Maxime zich ontwikkelen?
 • Krijgt Maxime een kans om alles uit te kunnen leggen?

GTST zomer-blog ; #3 Rikki-Anton-Bianca
Rikki's leugen zorgt voor spanningen!

Rikki heeft een lastige periode achter de rug. Haar vader, Rik, beland in de gevangenis. Haar stiefmoeder Nuran is zichzelf niet en heeft geen oog meer voor Rikki. Gelukkig zijn daar Anton en Bianca die Rikki willen opvangen. Rikki voelt zich al snel thuis bij de familie Bouwhuis. De gastvrijheid van Anton en Bianca krijgen al snel een verkeerde wending.

Rikki ontwikkelt gevoelens voor Anton, ze wordt verliefd. Alles gooit Rikki in de strijd om Anton's aandacht te krijgen. Anton zelf heeft niets in de gaten, tot het gruwelijk uit de hand loopt. Door het afwijzen van Rikki, breekt er iets bij haar. Ze besluit de situatie om te draaien, ze klaagt Anton aan tot aanranding. Heel Meerdijk lijkt aan de kant van Rikki te staan. Iedereen lijkt het vertrouwen te hebben verloren in Anton, behalve Bianca. Het lijkt er zelfs op dat de twee elkaar hervinden.

De vragen die zijn ontstaan uit dit deel van de cliffhanger zijn de volgende ;

 • Komen Anton en Bianca wellicht weer bij elkaar?
 • Komt er een rechtszaak tussen Rikki en Anton?
 • Hoelang weet Rikki haar leugen vol te houden?
 • Welke gevolgen zal dat hebben tussen Rikki en de familie Bouwhuis?

GTST zomer-blog ; #4 Sjors-Tim-Willem
Het water stijgt Sjors tot de lippen!

Sjors (foto) is ten einde raad als Tim spoorloos is verdwenen. Nadat zij een brief gevonden heeft van Tim is hij vermist. Al snel denkt Anton dat Tim niet meer in leven is. Al die tijd heeft Willem voor Tim gezorgd. Als Tim uiteindelijk vrijgelaten wordt door Willem, gaat hij terug naar zijn oude leven.

Iedereen is dolgelukkig dat Tim na maanden weer terug is. Sjors en Tim hervinden elkaar en lijken gelukkiger dan ooit. Niets staat hun geluk meer in de weg. Zo gaat het een poosje goed, totdat Willem ineens weer terug keert naar Meerdijk. Hij is woest en wil maar één ding; wraak op Sjors. Na een zoektocht door Tim en Bing, vindt Bing Sjors in het water. Vastgebonden aan een paal kan Sjors geen kant op en al snel verliest ze haar bewustzijn. Bing weet Sjors op het droge te krijgen, Tim ziet dit allemaal voor zijn ogen afspelen.

De vragen die zijn ontstaan uit dit deel van de cliffhanger zijn de volgende ;

 • Zal Sjors de aanslag op haar leven overleven?
 • Komt Willem hier ongestraft mee weg?

Hiermee zorgt Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) voor veel vragen. Met al deze vragen wordt de kijker de zomer in gestuurd. De antwoorden op deze vragen zullen in het nieuwe seizoen beantwoord gaan woorden. Hierover zal ook een blog komen.
De uitgebreide zomer-blogs zijn te vinden op de website.

Aanstaande zondag zal er een nieuwe GTST zomer-blog komen. Die zal gaan over een belangrijk onderdeel van het afgelopen seizoen, namelijk over Lucas en Menno.