GTST Zomer-blog: #10 Sjors & Tim

GTST Zomer-blog: #10 Sjors & Tim

Geschreven door Sebastiaan Boers

Even leek het erop alsof Sjors (Inge Schrama) eindelijk gelukkig was. Na een moeizame start in haar relatie met Tim (Beau Schneider), lachte het geluk haar weer toe. De twee besloten met elkaar te trouwen. Maar even leek het erop alsof er nooit een huwelijk zou komen. Sjors en Tim verschilden nogal van mening over het huwelijk. Deze verschillen werd op zij gezet net huwelijk vond toch plaats.

Geen groot huwelijksfeest, maar vrij klein. Alleen Sjors' dochter Lana was getuige van het huwelijk. Nadat Sjors en Tim getrouwd waren, bleek het huwelijk toch anders in elkaar te zitten. Van samenwonen was nog geen sprake. Sjors bleef bij Rik (Ferri Somogyi) inwonen. Tim bleef zijn kamer in Toko aanhouden. Toch ging Tim op zoek naar een woning voor hem en Sjors. 

Maar nog voor dat de twee konden samenwonen, verliet Tim Meerdijk. Hij besloot om naar het buitenland te gaan om daar mensen te helpen. Zijn vrouw Sjors liet hij dan ook alleen achter. Sjors wilde niet met Tim mee. Zij kon haar leven niet achter zich laten. De eerste scheurtjes in het huwelijk waren nu al zichtbaar. Vertwijfeld bleef Sjors alleen achter.

Ineens kwam daar Job (Jorn Knotter), de zoon van Rik. Hij trok ook meteen weer bij zijn vader in. Deze charmeur wist veel vrouwen om zijn vinger te winden. Zo lijkt het erop alsof Job Sjors ook wel ziet zitten. Voor Sjors is dit allemaal vrij ongemakkelijk.

Maar Job blijft volhouden en probeert Sjors uit haar tent te lokken. Wanneer Sjors daarop contact probeert te krijgen met Tim, krijgt ze slecht nieuws. Tim is niet van plan om snel terug te keren naar Meerdijk. Hoelang Tim nog weg blijft is voor Sjors onduidelijk.

De spanningen tussen Job en Sjors lopen enorm hoog op. Sjors kan zich niet langer inhouden en zoent met Job. Nog voor het uit de hand loopt, beseft Sjors waar ze mee bezig is. Job vindt het allemaal wel leuk. Opnieuw kan Sjors haar man niet trouw blijven. In het verleden is Sjors meerdere keren vreemd gegaan.

Met Tim leek het erop alsof ze eindelijk haar geluk gevonden had. Maar toch werd de verleiding haar weer te groot. Na haar zoen met Job, voelt Sjors zich erg schuldig. Ze besluit om dit eerlijk op te biechten aan haar man. Maar wanneer ze dit probeert, krijgt Sjors geen contact met Tim. Volledig in paniek weet Sjors zich geen raad meer.

Niet veel later is Tim terug. Hij miste Sjors zo erg, dat hij terug is gekomen. Volledig verrast sluit Sjors haar man weer in de armen. Vol met toekomst plannen overvalt Tim Sjors. Ze weet even niet wat ze nu met haar leven aan moet. Leven met een leugen is iets wat Sjors niet kan. Ze besluit om alles eerlijk te vertellen.

Voor Tim komt dit als een shock. Hij heeft tijd nodig om dit nieuw te kunnen verwerken. Even leek het erop alsof het huwelijk zou mislukken. Maar toch hield Tim veel van Sjors. Hij wilde haar nog een kans geven. Maar erg lang bleef het huwelijk niet overeind staan. Tim besloot om weer naar het buitenland te vertrekken. Dit keer keerde Tim voor goed Meerdijk de rug toe.

Vanuit het buitenland werd de scheiding geregeld. Sjors ziet haar tweede huwelijk mislukken. Haar eerste huwelijk met Bing (Everon Jackson Hooi) duurde ook niet lang. Tijdens haar revalidatie in het ziekenhuis ging Bing vreemd. Deze misstap kon Sjors hem niet vergeven en ze scheidde van Bing. Nu is Sjors opnieuw een gescheiden, alleenstaande vrouw.

Maar dan gaat Sjors samenwerken met haar ex-man Bing. Vooral Nina (Marly van der Velden) is hier niet blij mee. Zij ziet toe hoe Sjors het gezellig heeft met Bing. Even is Nina jaloers op Sjors. Maar Bing maakt Nina al snel duidelijk dat hij geen gevoelens meer heeft voor Sjors. Is dit genoeg voor Nina?

Wanneer Sjors haar scheidingspapieren getekend heeft is ze opgelucht. Ze is blij dat haar huwelijk voorbij is. Een leven samen met Tim zag Sjors niet meer zitten. Het leek allemaal zo mooi, maar helaas pakte het allemaal anders uit. Het sprookje is nu definitief over en uit.

Tussen Sjors en Job is het niets geworden. Job is verliefd geworden op Anna (Barbara Sloesen). Dit werd wederzijds en ze kregen een relatie. Maar Sjors redt zich prima alleen met Lana. Zij heeft geen man nodig in haar leven, nog niet. Wie weet komt er binnenkort wel weer een man in het leven van Sjors.

Zal Sjors weer geluk gaan vinden in de liefde? Keert Tim misschien nog een keer terug naar Meerdijk? Het leek een mooi koppel; Sjors en Tim. Zeker na wat zij allemaal hebben meegemaakt met Willem (Genio de Groot). Even leek het erop alsof Sjors de aanval op haar leven niet zou overleven. (Lees de GTST Zomer-blog over Sjors, Tim en Willem hier nogmaals terug).

Hiermee is de tiende en laatste GTST Zomer-blog een feit. De afgelopen weken stond Showbizznetwork stil bij een belangrijke verhaallijn van het afgelopen seizoen. Deze zijn verwerkt in tien verschillende GTST Zomer-blogs. Vanaf maandag (morgen) start het nieuwe seizoen. Dat zal weer inspiratie opleveren voor nieuwe GTST (Zomer)-blogs.

Toch zal er ook volgende week een GTST Zomer-blog verschijnen. In de elfde (en echt de laatste) GTST Zomer-blog, van dit jaar, zal de eerste week van het nieuwe seizoen centraal staan. Op alle vragen, die zijn ontstaan tijdens de zomer-cliffhanger, zullen worden beantwoord. De belangrijkste vraag is toch wel of Sacha (Gaby Blaaser) het ongeluk met de caravan zal overleven.

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandag weer iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.