RTL opent deuren voor RTL VIP

RTL opent deuren voor RTL VIP

Geschreven door Pieter Jongsma

Donderdag 15 mei lanceert RTL Nederland een nieuwe en unieke actie. Voor het eerst opent RTL haar deuren en krijgt één fan de kans om een jaar lang deel uit te maken van de wereld van RTL.

De RTL VIP heeft het hele jaar door toegang tot de grootste live shows, zoals The Voice of Holland en GTST Live. Bovendien mag de RTL VIP een kijkje achter de schermen van diverse RTL programma’s nemen en is er de mogelijkheid RTL sterren te ontmoeten.

Festivalgangers die een ticket kopen voor het RTL Zomerfestival op 21 juni in Zwolle maken het eerst kans om RTL VIP te worden. De winnaar krijgt op de dag van het festival zijn prijs uitgereikt door Dennis Weening.

De RTL VIP wint:
- een jaar lang aanwezigheid bij RTL’s grootste (live)shows (o.a. The Voice of Holland, The Voice Kids, GTST Live)
- een kijkje achter de schermen bij diverse RTL programma’s
- een Meet & Greet met een RTL gezicht
- een geheel verzorgde avond bij de 21 On Air Dinnershow
- een rondleiding door de studio’s van RTL en over het Mediapark
- De winnaar krijgt voor ieder van de bovengenoemde events 2 kaarten.

Over het RTL Zomerfestival
21 juni aanstaande kunnen bezoekers van het RTL Zomerfestival zich een hele dag onder te dompelen in de wereld van RTL, in Park de Wezelande in Zwolle. In de vernieuwde RTL Zomertuin kunnen festivalgangers onder andere barbecueën met Herman den Blijker, de nieuwste collectie van Roy Donders bewonderen, gescout worden door HNTM scouts of op de foto met de cast van GTST.