De TV Kantine opent in januari 2018 haar deuren

De TV Kantine opent in januari 2018 haar deuren

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanaf 20 januari 2018 is de TV Kantine weer terug van weggeweest. De gezelligste kantine van Nederland zal dan weer op de zaterdagavond van RTL 4 te zien zijn. Opnieuw zullen Carlo Boszhard en Irene Moors samen te zien zijn.

Ondanks de overstap van Irene naar SBS6, blijven de twee vrienden samenwerken voor de TV Kantine. Direct na de overstap van Irene naar SBS6 was de toekomst van de TV Kantine even onzeker. 

Maar gelukkig kwamen Carlo en Irene met goed nieuws. De TV Kantine blijft gewoon bestaan. In het nieuwe seizoen zullen er weer veel typetjes voorbij gaan komen. Zo kropen Carlo en Irene al in de huid van de Heel Holland Bakt jury; Robèrt en Janny. De kans dat die twee weer te zien zijn is vrij groot. Zo was Heel Holland Bakt een kijkcijferkanon op de zondagavond van NPO 1.

Ook bestaat er een kans dat Gordon gaat trouwen een persiflage kan verwachten. Carlo heeft de rol van Gordon al meerdere malen voor zijn rekening genomen. Op de donderdagavond van RTL 4 scoort het trouwprogramma van Gordon veel kijkers. Daarnaast kan Chantal blijft slapen ook op een persiflage rekenen.

Maar wie de rol van Chantal dan op zich gaat nemen is nog even onduidelijk. Er zijn twee gastactrices die de rol van Chantal al eens hebben gespeeld. Zo speelde SBS6 gezicht Kim-Lian van der Meij al meerdere malen de rol van Chantal. Ook Elise Schaap heeft de rol van Chantal perfect neer gezet. Elise speelde ook al eens de rol van Sylvie Meis op een bijzondere manier.

Of de TV Kantine weer met gastoptredens gaat werken is nog niet duidelijk. Maar in ieder seizoen kwamen er genoeg gastoptredens voor. Naast Kim-Lian en Elise speelden ook Chantal Janzen, Gordon en Ron Boszhard een belangrijke rol. Gordon en Ron speelden toen samen met Carlo en Irene een scene na van de comedyserie The Nanny. Gordon was toen te zien als de moeder van Fran en Ron speelde de oma van Fran.

De TV Kantine is vanaf 20 januari 2018 weer iedere zaterdagavond te zien bij RTL 4.