Spanning in GTST!

Spanning in GTST!

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Spannende tijden breken aan in GTST. 

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) krijgt vanaf maandag 26 mei 2014 bezoek van een nieuw personage, Paula Muller. Dit personage zal gespeeld worden door niemand minder dan Willeke van Ammelrooy. Deze actrice speelde onlangs in de film Verliefd op Ibiza.

Paula Muller is de (pleeg)moeder van het vaste karakter Vincent Muller (Oscar Aerts). De komst van Paula zal voor veel inwoners de nodige spanningen met zich mee gaan brengen, zeker voor Maxime (Marjolein Keuning).

De vaste kijker van GTST weet inmiddels dat Maxime de biologische moeder van Vincent is. Dit geheim duurt al maanden en het lijkt er sterk op dat het geheim uiteindelijk uit zal komen. Hoe zal Maxime reageren op de komst van Paula? Kennen deze twee personages elkaar?

De spanning keer uiteindelijk weer terug in Meerdijk. Als dit geheim uit komt, dan zal dit de nodige gevolgen hebben. Nu heeft Vincent een relatie met Nina (Marly van der Velden), zijn nichtje. Hoe zullen deze twee personages op dit nieuws reageren?

Feit is dat er spannende tijden aan zitten te komen. Dit zal de komende weken gaan blijken. Nadat eerder Tim (Beau Schneider) eindelijk weer in beeld is gekomen, lijkt ook deze verhaallijn van ''Maxime-Vincent-Nina'' ook tot een hoogtepunt te komen. Hoelang  Maxime dit geheim nog voor zich kan houden is nog de vraag met de komst van Paula Muller.

Naast de (pleeg)moeder van Vincent zal er wellicht ook een (pleeg)vader van Vincent zijn. Hierover is op dit moment nog niets bekend. Ook over de biologische vader van Vincent is nog niet veel bekend. Wie weet heeft de verhaallijn rond ''Tim-Willem'' wel veel te maken met de verhaallijn ''Maxime-Vincent-Nina''.

Het personage Paula Muller zal maandag 26 mei 2014 te zien zijn in Goede Tijden Slechte Tijden om 20.00 uur bij RTL 4.