Must-see van Gio Swikker: ‘Spanning en het onverwachte trekt mij aan’

Must-see van Gio Swikker: ‘Spanning en het onverwachte trekt mij aan’

Geschreven door Daniël Schalk

Zie je door alle streamingdiensten de pareltjes niet meer? Om wat overzicht te brengen in deze digitale jungle geeft elke week een bekende Nederlander aan Showbizznetwork.nl een inkijkje in zijn of haar kijklijst. Vandaag komt de must see-tip van Ik Geloof In Mij-zanger Gio Swikker.

Kijk je veel Netflix, Videoland, etc.?

Vanwege het coronavirus heb ik nu meer tijd dan gewoonlijk en kijk ik heel veel Netflix op dit moment.

Welke serie kijk je momenteel?

Ik kijk een paar series, maar één is echt mijn echte favoriet. Namelijk The Walking Dead.

Ben jij een fanatieke bingewatcher?

Dat verschilt. Soms kan ik het niet laten om verder te kijken, ook omdat ik achterliep met The Walking Dead. En als je eenmaal begint met verder kijken, dan is het lastig om te wachten.

In welke serie of film zou jij zelf willen spelen?

Dan uiteraard in 8 Mile en de rol van Eminem, nooit de moed opgeven en nooit vergeten waar je vandaan komt. Voor mij is de film 8 Mile een topfilm. Ik heb deze al vaker gekeken. Eminem speelt hierin fantastisch en een voorbeeld voor velen denk ik.

Welke serie of film vind jij een échte must-see?

In het algemeen vind ik horrorfilms een must-see. De spanning en het onverwachte trekt mij in dit genre aan. Maar iets dat iedereen moet zien is uiteraard de film 8 Mile. In 8 Mile komt alles voor: liefde, leed, zorg, angst en natuurlijk succes. Daarom blijft 8 Mile mijn nummer één. Een film uit duizenden en uit het leven gegrepen. Dus mijn tip en veel gebruikte motto: kijk deze films en veel plezier. Geef je over, geef je helemaal!

Meer kijktips? Word lid van onze Facebook-groep Serielovers NL!