RTL verder met Barbie en Michael ondanks veroordeling

RTL verder met Barbie en Michael ondanks veroordeling

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL gaat ondanks de veroordeling van Michael, de vriend van Barbie, toch door met het bekende duo. RTL liet eerder weten dat ze hun handen van Barbie en Michael zouden aftrekken als de echtgenote van Barbie zou worden veroordeeld, maar RTL denkt er niet aan om de samenwerking met het stel te stoppen.

In een reactie laat RTL weten, “Wij keuren absoluut niet goed waar Michael voor veroordeeld is. Echter zijn wij niet van plan om te stoppen met het programma. We laten hun leven zien en daar horen de leuke en minder leuke dingen bij. We vinden het essentieel dat ook dit deel laten zien. We zullen dan ook, mocht er weer een nieuwe serie komen, daarin ook de taakstraf van Michael volgen.”

Michael werd vandaag in de rechtbank in Den Haag veroordeeld tot een taakstraf van zestig uur. De rechter vindt dat Michael schuldig is aan het afleveren van zeventien kilo hennepgruis. Eerder liet ook Jake Hampel weten de manager van Barbie en Michael te blijven, Jake had daarvoor gezegd ook de samenwerking met het duo te verbreken als Michael zou worden veroordeeld.