Radio 10 eert Michael Jackson op sterfdag

Radio 10 eert Michael Jackson op sterfdag

Geschreven door Pieter Jongsma

Radio 10 zal op 25 juni 2014 in het teken staan van Michael Jackson. Op die dag is het exact vijf jaar geleden dat ‘The King of Pop’ in zijn huis in Los Angeles overleed.

Michael Jackson staat weer volop in de belangstelling met de release van zijn album ‘XSCAPE’ en de single ‘Love never felt so good’ die vandaag op nummer twee in de Single Top 100 staat.
Tijdens de ‘Michael Jackson-dag’ op Radio 10 horen luisteraars de hele dag de vele hits van Michael Jackson en maken zij kans op een reis naar Las Vegas om daar de adembenemende Michael Jackson-show van Cirque du Soleil te zien.

Programmadirecteur Roland Snoeijer: “Michael Jackson was misschien wel de grootste entertainer die de wereld ooit heeft gekend en natuurlijk staat Radio 10 stil bij zijn sterfdag. Waarschijnlijk kan iedereen zich nog wel herinneren waar hij of zij was toen het nieuws van het overleden van Jackson bekend werd gemaakt. Op de Michael Jackson-dag op Radio 10 staan we vooral stil bij zijn unieke grootsheid: zijn muziek”.

Verder horen de luisteraars de hele dag opvallende facts over de King of Pop in de ‘Michael Minute’ en kiezen zij de Grootste Hit van Michael Jackson.
Michael Jackson-dag, woensdag 25 juni, Radio 10.