Nieuwe reeks Hawaii Five-0 vanaf september bij Veronica

Nieuwe reeks Hawaii Five-0 vanaf september bij Veronica

Geschreven door Pieter Jongsma

Het team van Hawaii Five-0 gaat vanaf 7 september weer hard aan de slag om crimezaken op te lossen op het zonnige eiland. In de nieuwe afleveringen van de populaire Veronica-serie staan de teamleden weer voor grote mysteries, zoals de brute moord op een geheim agent ten tijde van een presidentsbezoek en een gevaarlijke hinderlaag waar ze vol inlopen.

Five-0 doet er alles aan deze zaken te ontrafelen en de criminaliteit op Hawaii te bestrijden. Het vervolg van seizoen 4 is vanaf zondag 7 september wekelijks om 20.30 uur te zien bij Veronica met dubbele afleveringen.

Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) en Danny “Danno” Williams (Scott Caan) die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim) en de mooie Hawaïaanse Kono Kalakaua (Grace Park). Dit jaar is Hawaii Five-0 al voor de derde keer genomineerd voor de Emmy Award “Outstanding Stunt Coördination for a Drama Series”. Dit najaar start het vijfde seizoen in Amerika, waar de serie erg succesvol is; nummer één in haar tijdslot (vrijdagavond). Ook in Canada, Duitsland, Italië en Zweden staat de serie in de top drie meest bekeken series op de desbetreffende zender.

In de nieuwe afleveringen van de serie worden er weer verschillende zaken behandeld, zowel misdaden uit de oude doos als recente criminaliteit. Zo komt de vijftien jaar oude moord op de vader van Chin weer naar boven en worden McGarrett en Danny ontvoerd door een gevangene die zijn onschuld wil bewijzen.

In deze reeks spelen verschillende bekende sterren een gastrol in de serie: Carol Burnett (bekend van Annie), Larry Manetti (bekend van Magnum, P.I.), Robert Knepper (bekend van Prison Break), Michael Madsen (bekend van Kill Bill en Reservoir Dogs) en Tom Berenger (bekend van Platoon en Inception).

Hawaii Five-0, vervolg seizoen 4
Nieuwe afleveringen vanaf zondag 7 september, wekelijks dubbele afleveringen om 20.30 uur