Omroep MAX komt met puzzelblad Geheugentrainer

Omroep MAX komt met puzzelblad Geheugentrainer

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf deze week ligt in heel Nederland een nieuw puzzelblad in de winkel: MAX Geheugentrainer. Het puzzelboek is een uitgave van Omroep MAX en Sanders Puzzelboeken en is afgeleid van het populaire tv-programma MAX Geheugentrainer van Jan Slagter.

De Geheugentrainer loopt als een rode draad door de eerste uitgave. Verder is het boek gevuld met vertrouwde puzzels als kruiswoorden, filippines, Zweedse puzzels, woordzoekers en meer. Ook zijn er voor de puzzelaars prijzen te winnen.

Omroep MAX directeur Jan Slagter: “Het is een logische stap dat we na de uitgave van ons eigen televisiemagazine ook kijken naar andere mogelijkheden van uitgeven. Nu komen met het meest gevarieerde puzzelboek van Nederland, een must voor de fans van de Geheugentrainer.”

Uitgever Peter Contant: “We geven MAX Geheugentrainer dit jaar nog een keer uit. Afhankelijk van de verkoopresultaten en het succes zullen we vanaf 2015 een uitgeefritme bepalen.”

MAX Geheugentrainer wordt uitgegeven in een oplage van 15.000 exemplaren, heeft een omvang van 64 pagina’s en kost 3,95.