Jan Slagter weg bij MAX Geheugentrainer

Jan Slagter weg bij MAX Geheugentrainer

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Jan Slagter stopt na 10 jaar definitief met de presentatie van de MAX Geheugentrainer. Dat heeft Omroep Max vandaag bekend gemaakt. Vanaf 2 januari zal Hallo Nederland-presentatrice Mascha de Rooij de presentatie op haar nemen.

De Rooij presenteert het programma samen met Pauline Spiering die het programma afwisselend met Jan Slagter presenteerde.

Jan Slagter: "Ik heb genoten van de bijna tien jaar dat ik MAX Geheugentrainer presenteerde. Onze omroep blijft groeien en inmiddels is de combinatie met mijn andere werkzaamheden bij MAX simpelweg niet meer te maken. Met Mascha de Rooij hebben we een toppresentatrice in huis, en ik ben blij dat zij naast haar werkzaamheden voor Hallo Nederland óók de Geheugentrainer gaat doen."

Mascha de Rooij is blij met de nieuwe stap: "De Geheugentrainer is inmiddels een iconisch MAX-programma en ik vind het daarom heel leuk om het spel te presenteren." Overigens stopt de MAX-directeur niet met zijn presentatiewerkzaamheden: "Zo blijf ik te zien in programma's als MAX Maakt Mogelijk, Missie MAX en presenteer ik ook komende periode weer diverse locatie-uitzendingen.", aldus Jan Slagter.

Bekijk de Max Geheugentrainer op TVblik.nl/max-geheugentrainer

Foto:  MAX/ Stef den Boer