Tess Milne en Dennis Ruyer samen in nieuw reisprogramma

Tess Milne en Dennis Ruyer samen in nieuw reisprogramma

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Dit najaar zijn Tess Milne en Dennis Ruyer te zien in een nieuw wekelijks programma bij Veronica:Ibiza Day & Night.

Hierin reizen het Veronica-gezicht en de Radio 538-dj af naar het populaire eiland om de mooiste hotspots, gaafste clubs en allerbeste dj’s in beeld te brengen. Ibiza Day & Night is dit najaar te zien bij Veronica.

Radio 538 en Veronica TV slaan de handen ineen en laten zien hoe het er op Ibiza aan toe gaat. Veronica-gezicht Tess Milne en Radio 538-dj Dennis Ruyer laten zien in welke club je moet zijn, hoe het is om als wereldberoemde dj op het eiland te draaien en waar je overdag heerlijk kunt vertoeven. Zo bezoeken ze het duurste restaurant van de wereld waar je voor 1500 euro kan eten en spreekt het duo onder anderen dj Afrojack, dj Hardwell, Armin van Buuren en Nicky Romero.

Populariteit Ibiza
Ibiza is de afgelopen jaren enorm gegroeid in populariteit. In 2003 bezochten 38.370 Nederlanders het Spaanse eiland, in 2013 waren dat er al 237.000. Ook dit jaar lijkt er weer een fikse stijging te zijn; tot de maand mei reisden al 58.575 Nederlanders naar Ibiza en dat is 27,5 procent meer dan vorig jaar in die periode. (bron: ANP) Maar het eiland is niet alleen onder Nederlanders populair, het is ook een trekpleister voor wereldsterren. Zo bezochten deze zomer Will Smith, Paris Hilton, Justin Bieber, Kim Kardashian en Kanye West Ibiza.

Veel travel bij Veronica dit najaar
Vorige week kondigde Veronica al Roadtrippers aan waarin team Veronica, bestaande uit Tess Milne (Ranking the Cars, InsideGamer), Simon Zijlemans (InsideGamer, WK in Lingerie) en Jayjay Boske (De Fukkers), het tegen de jongens van Stuk TV (YouTube-succes) opnemen. Beide teams krijgen een zeer beperkt budget waar ze niet alleen twintig dagen van moeten leven, maar ook nog eens hemelsbreed zo ver mogelijk mee moeten reizen. Met Roadtrippers en Ibiza Day & Night staan er ook travelprogramma’s op het Veronica-menu dit najaar.

Ibiza Day & Night
Dit najaar bij Veronica