Tess Milne tekent contract bij Veronica

Tess Milne tekent contract bij Veronica

Geschreven door Pieter Jongsma

Tess Milne heeft een nieuw contract bij Veronica getekend. De 25-jarige presentatrice blijft exclusief aan de zender verbonden en is in het nieuwe jaar te zien met onder andere InsideGamer en een nieuw seizoen van Ranking the Cars. Ook staan er andere nieuwe Nederlandse programma’s op de planning bij Veronica waar Tess een steentje aan gaat bijdragen. Op oudjaarsavond presenteert Milne Veronica ’s Internet Jaaroverzicht 2013 samen met Manuel Broekman.

Carter Duong, zendermanager Veronica: “Tess is helemaal Veronica en ik ben trots dat ze bij de club blijft. Je zal haar veel voorbij zien komen op de zender, te beginnen als het gezicht van de januari Superheldenmaand. Met Tess willen we de positieve lijn doorvoeren die Veronica meemaakt; op dit moment stevent Veronica af op de beste decembermaand ooit met een marktaandeel van 6,4% (20-54).”

Over Ranking the Cars
Ranking the Cars was al eerder te zien bij Veronica. Het autoprogramma werd destijds gepresenteerd door Lauren Verster. Nu is het aan Tess om langs trotse eigenaren van opvallende auto's te gaan en te achterhalen waarom ze juist voor die wagen hebben gekozen. De verhalen van de autobestuurders zijn vaak zo bijzonder dat het de kijker direct laat zien wat de achtergrond is van zowel de auto als de eigenaar ervan. Van stoere racewagen tot klassieke oldtimer, in zowel Nederland als Amerika. Alles komt voorbij onder het toeziend oog van Tess. Ook de auto’s van BN’ers komen voorbij, zoals de Porsche Panamera van Candy Dulfer en zelfs de Volkswagen Phaetonvan Sylvester Stallone.

Over Tess Milne (Alkmaar, 2 januari 1988)
Tess Milne begon haar carrière als VJ bij TMF en later bij MTV. Bij MTV presenteerde ze
programma’s zoals Money Makers, MTV Was here en Love for Sale. Tess maakte verder items voorMiljoenenjacht en samen met Gerard Joling presenteerde Milne het veelbesproken Sterren Springen. Bij Veronica was Tess afgelopen jaren al te zien in de programma’s Veronica’s Nachtwacht, InsideGamer en de registratie van grote festivals waar Veronica mediapartner van is. Naast het presenteren van programma’s, wordt Tess ook echt het gezicht van Veronica. Zo is ze in januari te zien als superheld ter promotie van de Superheldenmaand.