Tess Milne maakt overstap naar KRO-NCRV

Tess Milne maakt overstap naar KRO-NCRV

Geschreven door Daniël Schalk

Tess Milne gaat aan de slag bij KRO-NCRV. De presentatrice maakt de overstap van RTL5, waar ze te zien was in Wie Is De Sjaak? en Roadtrippers, naar KRO-NCRV. Vanaf maandag 5 september zal zij samen met Ajouad El Miloudi het kinderprogramma Willem Wever gaan presenteren.

In Willem Wever gaat Tess samen met een kind op zoek naar het antwoord op zijn/haar vraag. “De KRO-NCRV is een plek waar ik de kans krijg om de volle potentie uit mezelf te halen. Met programma's waar ik inhoudelijk de diepte ik kan gaan”, aldus Milne over haar overstap.

“Ik ben blij met de komst van Tess Milne voor ons jeugdprogramma Willem Wever”, zegt Taco Rijssemus, media-directeur KRO-NCRV. “Ze is jong, energiek, nieuwsgierig en spreekt de jeugdige kijker aan. Mooie eigenschappen die een waardevolle aanvulling zijn voor KRO-NCRV.”

Tess begon haar carrière als VJ bij TMF, in 2011 maakt zij de overstap naar de zender MTV. In 2012 presenteerde ze samen met Gerard Joling het SBS6-programma Sterren Springen. Ook was Tess te zien in Expeditie Robinson. In 2015 was ze te zien in Wie Is De Sjaak? en Roadtrippers op RTL5.