Nicki Minaj staat ook op het podium van de MTV VMA

Nicki Minaj staat ook op het podium van de MTV VMA

Geschreven door Pieter Jongsma

De koningin van de Hip Hop, Nicki Minaj, staat 24 augustus op het podium van de MTV Video Music Awards. Dat maakt MTV vandaag bekend.

De awardshow belooft weer een aaneenschakeling te worden van spectaculaire en fenomenale optredens waar nog lang over gesproken zal worden. Minaj treedt tijdens de VMA voor het eerst op met haar nieuwe hitsingle Anaconda van het album The PinkPrint dat later dit jaar verschijntDe awardshow wordt live uitgezonden vanuit The Forum in Inglewood, in de nacht van 24 op 25 augustus om 3 uur 's nachts Nederlandse tijd. Andere artiesten die op het podium staan zijn Maroon 5, Iggy Azalea en Beyoncé.

"De VMA is een 'big deal', iedereen haalt dan ook echt alles uit de kast," zegt Nicki Minaj. "Ik ben heel, heel erg enthousiast en kijk er naar uit om op te treden." Nicki Minaj is geen vreemde op het podium van de MTV VMA. In 2010 trad ze op in de pre-show met haar single Your Love en in 2012 stond ze samen met Alicia Keys op het podium voor een optreden vanGirl on Fire. Bovendien ontving Minaj de VMA Moonman in 2011 voor "Best Hip-Hop Video" voor Super Bass en in 2012 een voor "Best Female Video" met Starship.