GTST krijgt nieuwe inwoner

GTST krijgt nieuwe inwoner

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De Nederlandse soap, Goede Tijden Slechte Tijden (GTST), krijgt een nieuwe inwoner. In het nieuwe seizoen zal de vaste cast versterking krijgen van Miro Kloosterman. Dit model staat ook al op de nieuwe cast foto van GTST.

Na vele geruchten en onduidelijkheid is het nieuws vandaag naar buiten gekomen. Miro Kloosterman heeft een rol in de populaire soap weten te bemachtigen. Ook is bekend gemaakt wie Miro zal gaan spelen. Het gaat om het personage Thijs Kramer.

Op welke manier het 34 jarige model in de soap terecht komt is nog een groot raadsel. Wel is duidelijk dat het niet gaat om een gastrol, maar om een vaste rol.

Soapkoningin Jette van der Meij (die de rol van Laura speelt) is dolblij met haar nieuwe collega. In een interview met RTL Boulevard geeft van der Meij aan "Het is altijd leuk om nieuwe mensen op de set te hebben''.

De kijker zal het allemaal gaan ontdekken in het nieuwe seizoen wat aanstaande maandag weer van start gaat. Dan zal er meer duidelijkheid komen over het personage Thijs Kramer.

GTST start aanstaande maandag om 20.00 uur met haar 25ste seizoen, natuurlijk bij RTL 4.