De strijd om de kijker(s) barst weer los!

De strijd om de kijker(s) barst weer los!

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De strijd om de kijker(s) barst vanavond los! SBS 6 komt met een compleet nieuwe talentenjacht, dit is niet zomaar een talentenjacht nee het is Beat It! Beat It is een hilarische zangcompetitie waarin Jan Smit en Gerard Joling in iedere aflevering opnieuw de strijd met elkaar aangaan. Beiden hebben als doel de beste stem te vinden. Deze zoektocht gaat echter niet zonder slag of stoot. Is het jurylid niet te spreken over de zangkwaliteit van een kandidaat?

Dan verlaat deze de studio op spectaculaire en onvergetelijke wijze. Welke zanger of zangeres houdt zich letterlijk en figuurlijk het langst staande? De presentatie en het in toom houden van de beide juryleden is in handen van Kim-Lian van der Meij.

Meteen na Beat It komt SBS 6 met Surprise Surprise een vernieuwde Surprise show. Presentatrice Do bezorgt vele Nederlanders de verrassing van hun leven. Henny Huisman en Airen Mylene staan Do bij en gaan het land in op zoek naar verhalen van mensen die het verdienen op een hartverwarmende manier verrast te worden.

NPO 1 komt vanavond met een nieuwe seizoen Vive la Frans (20.25) gevolgd door de Golden Oldies; The Road To Berlin (21.10),  en om 21.55 uur een nieuwe seizoen Koefnoen. RTL 4 zendt vanavond (20.00 uur) de tweede aflevering Hollands Got Talent uit gevolgd door Paul de leeuw's  Roodkapje.

Beat it, 20.00 uur, SBS 6.
Surprise Surprise, 21.30 uur, SBS 6!