Vanavond op tv: Strijd barst los in nieuwe tv-show LEGO MASTERS
Bron: RTL

Vanavond op tv: Strijd barst los in nieuwe tv-show LEGO MASTERS

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL4 begint vanavond met de Nederlandse variant van LEGO MASTERS. Acht duo’s uit Nederland en Vlaanderen gaat de strijd met elkaar aan met bijzondere LEGO-opdrachten. De kleurrijke creaties van de kandidaten worden beoordeeld door de BRICKMASTER, een expert op het gebied van LEGO.

De presentatie van LEGO MASTERS, een samenwerking tussen RTL4 en VTM, is in handen van Ruben Nicolai en de Vlaamse tv-presentator Kürt Rogiers. “Het fijne aan LEGO vind ik altijd de creativiteit, de fantasie die oneindig is. Je kunt je eigen wereld maken met je eigen bouwwerken”, zegt Kürt.

Nicolai, die momenteel samen met zijn oud-Lama-collega’s Tijl Beckand en Ruben van der Meer vanuit hun eigen huis het YouTube-programma Quarantaine TV maakt, heeft tijdens de opnames zijn ogen uitgekeken. “Het levert creaties op waarbij je je ogen niet gelooft”, zegt de tv-presentator.

Hoge Bomen

Jeroen van der Boom start vanavond op SBS6 met zijn eigen praatprogramma. In het programma Hoge Bomen ontvangt de zanger onder andere Martien Meiland, Sylvie Meis, John van den Heuvel, Rachel Hazes en Louis van Gaal, met wie hij persoonlijk gesprekken voert vanachter zijn piano.

De BN’ers blikken terug op bijzondere momenten, doormiddel van foto’s, video’s en de muziek die bij die momenten past. Jeroen omlijst de mooiste en meest bijzondere momenten met prachtige, toepasselijke liedjes. Bekende zangers komen langs om deze liedjes ten gehore te brengen.

LEGO MASTERS is vanavond om 20:00 uur te zien op RTL4. Hoge Bomen begint om 21.20 bij SBS6.