De een komt en de ander gaat?

De een komt en de ander gaat?

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Een opvallend bericht vandaag in RTL Boulevard. Het showbizz programma van RTL 4 meldde dat er een actrice uit Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) zou zijn ontslagen.

Het zou gaat om Dilan Yurdakul, die de rol van Aysen Baydar speelt in de populaire soap. Dit bericht is naar buiten gebracht door weekblad Privé.

Aan RTL is gevraagd of deze berichtgeving waar was. Dit blijkt niet zo te zijn. Het karakter Aysen blijft (voorlopig) nog gewoon in de soap te zien. Het zusje van Aysen, Nuran is voor de cliffhanger wel uit de serie gestapt.

De actrice Toprak Yalçine, die de rol van Nuran speelde, besloot om de soap te verlaten.  Zij is nu volop bezig om als presentatrice aan de slag te komen. Zo is Toprak naast Paul de Leeuw in de spelprogramma Roodkapje te zien. 

Dilan is momenteel druk met een ander programma. Elke zondagavond is ze namelijk te zien in het RTL 5 programma Celebrity pole dancing. Voorlopig lijken het drukke tijden te zijn voor Dilan.

De eerste aflevering van GTST met Peter Faber werd dinsdagavond bekeken door ruim 1.600.000 mensen. Het lijkt er op dat er juist op dat er mensen in de soap komen in plaats van de soap verlaten.

Goede Tijden Slechte Tijden met Dilan en Peter is elke werkdag om 20.00 uur te zien natuurlijk bij RTL 4.