Afrojack vrijdag in College Tour

Afrojack vrijdag in College Tour

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De Hollywood Reporter noemt hem een "Global pop icon, ready to conquer the world". Na de hit ‘Give me everything’ samen met Pitbull en Ne-Yo is er geen houden meer aan met de uit Spijkenisse afkomstige Nick van de Wall.

Artiesten als Madonna, David Guetta en Chris Brown staan in de rij om met hem te werken. Hij heeft zijn eigen platenlabel en sleept ook nog even een Grammy in de wacht. Afgelopen mei kwam zijn debuutalbum ‘Forget The World’ uit waarvan de singles ‘Ten Feet Tall’ en ‘The Spark’ samen zes keer platina werden.

Op 17 oktober staat Afrojack tijdens het Amsterdam Dance Event voor het eerst met een eigen show in de Ziggo Dome. Afrojack is een ster van wereldformaat en NTR College Tour krijgt de kans om hem te spreken!
 
Over College Tour
In het programma College Tour interviewen studenten een gast onder leiding van presentator Twan Huys. In het programma staan de vragen van studenten centraal. Veel grote namen uit binnen- en buitenland waren al te gast sinds de eerste uitzending in 2007. Onder hen bijvoorbeeld John Legend, Robbie Williams, Mark Rutte, Desmond Tutu, Epke Zonderland, Armin van Buuren, Frans Timmermans, Malala Yousafzai, Whoopi Goldberg, Derk Sauer, Louis van Gaal, Dan Brown en de Dalai Lama.