Nieuw presentatie duo bij 101Barz

Nieuw presentatie duo bij 101Barz

Geschreven door Pieter Jongsma

In het nieuwe seizoen van 101Barz, hét grootste hiphop platform van Nederland, zal Roshan Tewarie als nieuw gezicht samen met Rotjoch het programma gaan presenteren.

Ook dit seizoen zal de Godfather van de Nederlandse hiphop dj’s , Chainsaw, de show voorzien van de lekkerste tracks. 101Barz is vanaf 3 oktober iedere vrijdag vanaf 22.30 uur te zien op101.TV.

Roshan die Rotjoch bijstaat als eindredacteur bij 101Barz zal nu ook als co-host van Rotjoch voor de camera verschijnen. Roshan: "We hebben al jaren veel lol achter de schermen. Het enige verschil is dat we dat nu ook voor de camera gaan hebben. Ik heb er vertrouwen in dat ik wat kan toevoegen aan het programma. Rotjoch: "Dit is alweer ons 14e televisieseizoen, dus we gaan dingen wat anders aanpakken. Zo zal ik wat meer buiten de deur gaan om dope items te maken. Ik zit vol energie en heb er veel zin in!"

De eerste aflevering gaat hard van start. Internetsensatie Lijpe komt langs voor een studiosessie en Rotjoch duikt de sportschool in met Migiboss. Ook zie je de exclusieve videoclip van de nieuwe groep van Salah Edin, Traphuys, geschoten door 101Barz.

101Barz is te ontvangen via Ziggo op kanaal 133, via UPC op kanaal 117, via KPN op 314 en op www.101.TV en 101barz.bnn.nl