'Duo presentatie voor Heel Holland Bakt'

'Duo presentatie voor Heel Holland Bakt'

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zondagavond was jurylid van Heel Holland Bakt, Robèrt van Beckhoven, te gast in Carlo's tv café. Het jurylid nam plaats aan de desk naast Carlo Boszhard en Buddy Vedder. Robèrt kwam langs om zijn nieuwe televisieprogramma Brood te promoten. Dit nieuwe programma ging afgelopen donderdagavond van start met ruim 800.000 kijkers.

Maar Carlo wilde vooral weten hoe het zat met Heel Holland Bakt. Volgens het jurylid zijn de voorbereidingen in volle gang. Op de vraag of Martine Bijl terugkeerde als presentatrice was het jurylid zich niet helemaal zeker. De kans op een duo-presentatie lijkt nog altijd tot de mogelijkheden te behoren. Dan is presentator André van Duin aan de zijde van Martine te zien. 

Het afgelopen seizoen van Heel Holland Bakt werd gepresenteerd door André. Dit had alles te maken met de gezondheid van Martine. Zij was niet in staat op het programma te presenteren. Volgens Robèrt is er nog niets helemaal duidelijk gemaakt. Of Heel Holland Bakt ook inderdaad overgaat op een duo-presentatie is nog niet bekend.

Naast een nieuwe (tijdelijke) presentator was er nog iets anders. Heel Holland Bakt ontwikkelde zich een beetje meer. Niet alleen op de zondagavond, maar ook op de woensdagavond zat de kijker 'gebakken'. Op de woensdagavond werd de aflevering van Heel Holland Bakt besproken door André en drie gasten. Dit praatprogramma had als titel Smaakt Naar Meer. Of Smaakt Naar Meer ook terugkeert is ook niet bekend gemaakt.

Heel Holland Bakt was iedere zondagavond te zien bij Max op NPO 1.

Bekijk Heel Holland Bakt terug via TVblik. 

Afbeelding: Omroep Max