Van ontmaskering jubileum-Mol tot nieuwe BN’er-specials First Dates: bijlezen in één minuut
Bron: AVROTROS

Van ontmaskering jubileum-Mol tot nieuwe BN’er-specials First Dates: bijlezen in één minuut

Geschreven door Daniël Schalk

Elke zondag maakt Showbizznetwork.nl een overzicht van het belangrijkste media-nieuws uit de voorbije week. Lees in één minuut de hoogtepunten uit week 43 terug.

Vrijgezelle BN’ers opnieuw op date in specials First Dates

De datingshow First Dates komt in november met drie speciale uitzendingen met bekende Nederlanders. Onder andere Frits Huffnagel, Irene van der Laar, Kasper Paalman, Jasmine Sendar en Jill van Dooren gaan op date. Gastheer Sergio en barman Victor ontvangen op 8, 15 en 22 november in het restaurant van First Dates vrijgezelle BN’ers die op zoek zijn naar de perfecte partner.

3FM schrapt derde editie van inzamelingsactie The Lifeline

Radiozender 3FM past de plannen voor de derde editie van de inzamelingsactie The Lifeline aan. De zender vindt het niet verantwoord op de dj’s het land in te sturen. “Gezien de huidige coronamaatregelen, waarbij iedereen zoveel mogelijk wordt verzocht om thuis te blijven, is het niet verantwoord om de 3FM-dj's door Nederland te laten lopen”, zegt 3FM, dat nu nadenkt over een alternatief. “3FM zet zich natuurlijk in de week voor kerst nog steeds in voor het Rode Kruis.”

Martijn Krabbé zoekt beste kerstdorp-bouwers in tv-show

Presentator Martijn Krabbé gaat in een nieuw RTL4-programma op zoek naar de beste kerstdorp-bouwer van Nederland. In het programma Merry Little Christmas gaan kerstdorp-bouwers de strijd met elkaar aan om de mooiste, beste en meeste gedetailleerde kerstdorp van Nederland te bouwen. RTL is nog op zoek naar kandidaten die denken dat zij de allerbeste kerstdorpjes kunnen bouwen.

Arjen Lubach maakt tóch nog nieuw seizoen Zondag met Lubach

Arjen Lubach gaat nog één seizoen maken van zijn satirische VPRO-programma Zondag met Lubach. Komend voorjaar maakt Lubach een speciale reeks van acht afleveringen rond de Tweede Kamerverkiezingen. Het huidige seizoen zou eigenlijk het laatste seizoen worden, maar door de coronacrisis is zijn nieuwe theatertour van begin volgend jaar uitgesteld en heeft hij tijd voor een extra seizoen.

Jeroen Kijk in de Vegte is de Mol van jubileumeditie Wie is de Mol?

Jeroen Kijk in de Vegte is zaterdagavond ontmaskerd als Mol van het speciale jubileumseizoen van Wie is de Mol? Nikkie de Jager werd tijdens de finale, die vanwege de maatregelen tegen het coronavirus dit keer niet live was, bekroond tot winnaar. Tygo Gernandt is de verliezer. Tien oud-deelnemers kregen vanwege het 20-jarig jubileum van Wie is de Mol? de afgelopen weken de unieke kans om opnieuw de jacht op de Mol te openen. Het jubileumseizoen speelde zich af in de Toscane.

Willemijn Veenhoven naar Spijkers met Koppen, stopt met Op1

Willemijn Veenhoven volgt volgend jaar Felix Meurders op bij Spijkers met Koppen. Samen met Dolf Jansen vormt Willemijn het nieuwe presentatieduo van het radioprogramma. Veenhoven blijft daarnaast het tv-programma Vroege Vogels presenteren, maar ze stopt binnenkort wel met Op1. Wie Willemijn opvolgt bij Op1, is nog niet bekend. Er wordt momenteel een opvolger gezocht.