Recensie ; Meeuwis & de Mol maken vrienden

Recensie ; Meeuwis & de Mol maken vrienden

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

RTL 4 is een nieuw televisie duo rijker!

Er is een nieuw televisie duo bij RTL 4. Het nieuwe duo bestaat uit Guus Meeuwis en Johnny de Mol. De twee mannen gaan samen aan de slag in het nieuwe programma; Meeuwis & de Mol maken vrienden.

In het nieuwe programma maken Guus en Johnny een rondreis door Nederland met een busje. Samen gaan ze op zoek naar mensen met een bijzonder verhaal. Naast het luisteren zijn de twee ook van plan om hun nieuwe vrienden te helpen.

Voor Guus is het een nieuwe stap in zijn televisie carrière. De kijker kent Guus nu vooral als  zanger en teamcaptain bij Ik hou van Holland. Met dit nieuwe programma laat Guus zien dat hij meer kan en meer wil.

Johnny is inmiddels een bekend gezicht voor RTL 4. Sinds zijn overstap van SBS 6 naar RTL 4 maakte hij al mooie programma's. Naast dit nieuwe programma, is Johnny ook op donderdagavond te zien met het Syndroom. (Dit programma is genomineerd voor een gouden televizierring). 

Het is mooi om te zien hoe dit duo zich inzet. Dit duo zorgt voor veel blije gezichten. Door de handen in één te slaan, zorgen de twee mannen voor mooie televisie. Ook doet dit duo sterk denken aan een ander televisie duo, Geer en Goor (Gerard Joling en Gordon). Deze zetten zich ook in voor andere mensen.

Door hun bekendheid in te zetten om iets goeds voor een ander te doen, laten zowel Guus als Johnny zich van een andere kant zien. Het lijkt een nieuwe trend te zijn in televisie land. Helpende presentatoren die zich in zetten voor een ander. Vooral RTL 4 zet deze positieve trend door, nu helemaal met dit nieuwe programma.

RTL 4 wordt langzaam maar zeker de helpende televisie zender van Nederland. Iedere presentator en presentatrice van RTL laten dit geheel op eigen wijze zien. De een met een grap en lach, de ander met een traan en met veel gevoel. Het duo Guus en Johnny vullen elkaar prima aan. Zij zijn totaal verschillende types, die goed bij elkaar lijken te passen.

Dit programma is zeker een aanrader. Op een juiste manier je krachten inzetten voor een ander. Dat is een duidelijke boodschap die dit nieuwe programma wil uitstralen.

Meeuwis & de Mol is elke woensdagavond om 21.30 uur te zien natuurlijk bij RTL 4.