Nieuwe album Nielson hoog in album top 100

Nieuwe album Nielson hoog in album top 100

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vrijdag maakte Dutch Charts de album top 100 van deze week bekend. In de album top 100 staan veel Nederlandstalige albums. Zanger Nielson komt met zijn nieuwe album, Weet je wat het is, nieuws binnen op de derde plek. Op dit nieuwe album is in ieder geval de single Sexy als ik dans te vinden. Ook staat er een duet op met zanger Guus Meeuwis.

Maar boven Nielson staat een andere Nederlandse zanger. Op de tweede plek komt André Hazer jr nieuw binnen met zijn album Leef. De zoon van volkszanger André Hazes heeft pas net een nieuw album uitgebracht. Hierover is ook een recensie verschenen, die hier nogmaals is terug te lezen. Naast Nielson en André Hazes jr bestaat de top drie verder nog uit een Nederlandse rapper. 

Lil' Kleine, die vooral bekend is van de hit Drank & Drugs, staat met zijn album Wop! bovenaan in de album top 100. Een week eerder stond de rapper nog op de tweede plek, maar deze week verstoot hij een Nederlandse zangeres. Op zijn album Wop! staan veel duetten met rapper Ronnie Flex. De hit Drank & Drugs heeft inmiddels de 21 miljoen views ruim overschreden.

Zangeres Anouk moet het deze week doen met de vierde plek in de album top 100. Zij stond vorige week nog bovenaan in de album top 100. Haar album heeft als titel Queen For A Day gekregen. Op dit album staat ook de single Runaway Together.

Dit alles blijkt uit de album top 100 die wekelijks wordt gepubliceerd op de website van Dutch Charts.