One Direction in RTL Late Night door uitzending Pharrell

One Direction in RTL Late Night door uitzending Pharrell

Geschreven door Daniël Schalk

One Direction is maandag 8 december te gast in RTL Late Night, Humberto Tan heeft dit te danken aan Pharell Williams. “Ze hebben gekozen voor Nederland en RTL Late Night op basis van het programma met Pharell Williams.”

Pharell was eerder dit jaar te gast in de talkshow van Humberto. “Dat hebben ze gezien en ze zeiden: ‘Wacht even, dat vinden wij wel mooi.’ Ze komen, gaan spelen en er mogen fans komen”, laat de presentator weten.

Nederland stond niet op het programma van de boyband, laat Humberto weten. “Ze zouden niet naar Nederland komen. Ze komen puur en alleen naar Nederland voor het programma. That’s. it. Ze doen alleen een concert in Brussel.” One Direction, bestaande uit Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson, brengen een kort bezoek aan Amsterdam.

“Zij hebben gezegd: ‘Wij komen speciaal voor RTL Late Night naar Nederland.’ Ze gaan diezelfde avond direct door naar Italië, waar ze wel gaan optreden.” Daardoor is de uitzending met One Direction ook niet live.

Het ‘drama’ met kaarten begint nu al, laat Humberto weten. Lang niet alle Nederlandse One Direction-fans kunnen erbij zijn: “Het drama begint nu al, want iedereen wil kaarten. Dat gaat niet, want we hebben er maar 200. Er hebben zich nu al honderden fans aangemeld.” De komende weken kondigt Luuk Ikink, Humberto’s sidekick, verschillende acties aan waarmee 1D-fans een plekje bij de opnames van RTL Late Night kunnen winnen.

De One Direction-special van RTL Late Night is op maandag 8 december te zien op RTL4.

Lees ook: Populaire boyband One Direction exclusief bij ‘RTL Late Night’