Armin van Buuren 'benaderd' voor 30 april

Armin van Buuren 'benaderd' voor 30 april

Geschreven door Pieter Jongsma

Armin van Buuren is benaderd voor een evenement op 30 april inAmsterdam. Dat laat een woordvoerder van de Nederlandse dj weten aan Novum Nieuws. Er is echter nog niets bevestigd.

De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan maakte woensdag meer bekend over het programma rondom detroonswisseling. Volgens Van der Laan wordt er gedacht aan een optreden van een grote dj. Daarnaast vinden in Amsterdam ook de gebruikelijke feesten plaats. Voor welk evenement Van Buuren is benaderd, is niet bekend.

Armin van Buuren is geen onbekende van Willem-Alexander en Máxima, die op 30 april koning en koningin worden. In september 2009 draaide de dj in New York ter gelegenheid van de vierhonderdjarige vriendschap van de Amerikaanse stad en Nederland. Bij het feest waren ook Willem-Alexander enMáxima aanwezig, de twee gingen met de voetjes van de vloer op Van Buurens beats.

Op Koninginnedag 2011 werd Van Buuren benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Armin, die vijf keer is uitgeroepen tot 's wereld beste dj, kreeg de Koninklijke onderscheiding voor zijn bijdrage aan de promotie van Nederlandse dancemuziek.